上一頁下一頁
發新話題

去exchange曳曳事件

收藏  |  訂閱
511  165.7k

Deleted

引用:
原帖由 paulhk329 於 2015-5-25 06:23 PM 發表 查看引用來源
番到房喊左好耐,之後沖涼前發現內褲有好少嘅血絲,我估應該係俾k嘅指甲整損左。我覺得成身都好污糟,沖左好耐。

我下定決心一番香港就辭職,但唔會俾chris知道今晚任何野。

第二朝下面損左個位仲有d痛,又 ...
辭左職都係一件好事。

引用:
原帖由 paulhk329 於 2015-5-25 06:23 PM 發表 查看引用來源
番到房喊左好耐,之後沖涼前發現內褲有好少�血絲,我估應該係俾k�指甲整損左。我覺得成身都好污糟,沖左好耐。

我下定決心一番香港就辭職,但唔會俾chris知道今晚任何野。

第二朝下面損左個位仲有d痛,又&#3 ...
其實睇完你#107同呢篇文之後我發覺

睇完你#107同呢篇文之後我覺得佢地好離譜
講d咁既野去侮辱你,仲對你毛手毛腳
其實做乜你五即刻離開間房呢,因為我自己都鄧你五抵

五好意思,上面個回覆㩒錯制

你應該系咁踢佢地下面,大力揸下面,佢地就會痛。 你就有機會逃走。
點解唔報警。唔好咁易放過d 人渣!

樓主!支持你呀

樓主唔好自責la
係個兩個男人賤jel

加油ae

成個過程都幾sad,寫完呢段經歷,宣洩完,就向前看喇

引用:
番到房喊左好耐,之後沖涼前發現內褲有好少嘅血絲,我估應該係俾k嘅指甲整損左。我覺得成身都好污糟,沖左好耐。

唔緊要啦~~
慢慢吖~
:smile_o13:

引用:

咁你對腳有幾長呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆