上一頁下一頁
發新話題

百厭人妻(少甜版

收藏  |  訂閱
332  32.2k

引用:
原帖由 kitcat86 於 2015-4-18 06:07 PM 發表 查看引用來源
喜歡你用暱稱呼喚我,當我在心煩時,一個暱稱就可以把我回過神來,當我們在迷思下,這個暱稱就令我們帶入更深層次。你是否都喜愛我這樣呼喚你?將我心靈佔有,容不下另一個人,將我身體佔有,因為你而得到滿足,令我 ...
你講既野好似我以前個人妻:smile_13:

有 d 掛住佢 tim

引用:
原帖由 austin~ 於 2015-4-18 06:00 PM 發表 查看引用來源

你鍾意,我好聽話既
你鍾意錫錫又得,69 又得
錫完 69 又得,69 完錫又得
一路錫一路 69 都得 XD

OK. Fine. 頭3句我都明,但點樣鍚住69呢@@

仲有,你唔好咁張楊同我flirt啦,人地會眼紅你架xp

引用:
原帖由 kitcat86 於 2015-4-18 06:13 PM 發表 查看引用來源

69 都係會用到錫呢個動作架嘛
咪錫住 69:smile_30:

唔張揚唔通暗地咩
到時比人拆穿咪仲眼紅?:smile_30:

btw 講下笑架姐
我收口啦:smile_44:

引用:
原帖由 austin~ 於 2015-4-18 06:10 PM 發表 查看引用來源

你講既野好似我以前個人妻:smile_13:

有 d 掛住佢 tim
佢知唔知你咁掛住佢先?不過算啦,無結果既野掛黎都無用,或者好似我咁寫出黎會好d 呢^^

引用:
原帖由 kitcat86 於 2015-4-18 06:13 PM 發表 查看引用來源

我理解無問題丫,錫住碌鳩,係咪咁意思

引用:
原帖由 kitcat86 於 2015-4-18 06:09 PM 發表 查看引用來源

咁係睇av 學鍚鍚定睇av 學69呢?0.0

哈哈,兩樣一齊學啦,好學生嘛

引用:
原帖由 kitcat86 於 2015-4-18 06:19 PM 發表
佢知唔知你咁掛住佢先?不過算啦,無結果既野掛黎都無用,或者好似我咁寫出黎會好d 呢^^
佢知
但冇用
已經冇機

唯有入黎 hea 下啦:smile_30:
(不過佢既風格同你一樣, 描繪得好好, 佢本身好有文化)

引用:
原帖由 austin~ 於 2015-4-18 06:15 PM 發表 查看引用來源

69 都係會用到錫呢個動作架嘛
咪錫住 69:smile_30:

唔張揚唔通暗地咩
到時比人拆穿咪仲眼紅?:smile_30:

btw 講下笑架姐
我收口啦:smile_44:
邊個會拆穿你呢xp你好驚咩?
哦,你自己話收口就算啦,我咩都無講過@@

引用:
原帖由 ~Ken~ 於 2015-4-18 06:21 PM 發表 查看引用來源

我理解無問題丫,錫住碌鳩,係咪咁意思

不過我諗既係對住個唇錫
但唔係咀唇:smile_30:

引用:
原帖由 kitcat86 於 2015-4-18 06:24 PM 發表 查看引用來源
邊個會拆穿你呢xp你好驚咩?
哦,你自己話收口就算啦,我咩都無講過@@

我怕你唔歡喜嘛
怕你唔歡喜咪收口囉:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆