上一頁下一頁
發新話題

喜愛慾蒲 34D大食妹 (已DEL)

收藏  |  訂閱
522  114.2k

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-4 10:43 PM 發表 查看引用來源

中間個過程通常短暫,而且扑完野就唔會聯絡既= =
唉。。

唉....甘都係.....但我寧願同熟既人....同fd.....起碼大家都有個feel...會想keep....好過大家陌生...做完更空虛

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-1 01:49 PM 發表 查看引用來源

我多數星期五晚蒲。。。
如果你見到個金色短髮妹,咁應該係我

好多金色短髮wo,

引用:
原帖由 helloyau2 於 2015-4-5 11:15 PM 發表 查看引用來源

好多金色短髮wo,
:smile_30::smile_30:你落左去睇?

之後佢仲叫我當佢係我個男FD,做一次比佢睇...
我即刻O左咀, 爆笑[下?!點當啊,咪玩啦]
點知佢九秒九錫左埋黎,
佢另一隻手已經系我個頭後面禁住...
搞到我閃唔切,真係比佢錫左落黎...:smile_13:
仲係咁搾我個胸話[哇,真係幾大WO...]
之後我就變得更加怕羞....
佢知我有男朋友,佢係咁叫我同男友分手,又叫我同佢一齊...
當然我唔會同男友分手..
我亦知佢出黎玩開,佢自稱蒲左4-5年...
當時零晨三點,我地又醉醉地又好攰,就比佢拉左我去開房...
一入到房............

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-5 11:53 PM 發表 查看引用來源
點知佢九秒九錫左埋黎,
仲係咁搾我個胸話 ...
繼續等後話:smile_o10:

引用:
原帖由 angelking89 於 2015-4-6 12:01 AM 發表 查看引用來源

繼續等後話:smile_o10:
比動力我:smile_38:...
我驚我好快又潛水

支持下你啦,等更新

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-6 12:08 AM 發表 查看引用來源
我驚我好快又潛水
你爽手啲啦。。

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-5 11:53 PM 發表 查看引用來源
點知佢九秒九錫左埋黎,
仲係咁搾我個胸話 ...
推推推推:smile_40::smile_40::smile_40:等睇入到房會點

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-6 12:08 AM 發表 查看引用來源
我驚我好快又潛水
唔俾潜呀,要你出晒水就有

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆