上一頁下一頁
發新話題

第一次叫鴨鴨按摩~

收藏  |  訂閱
187  40.8k

引用:
原帖由 失常少女 於 2015-3-9 11:05 PM 發表 查看引用來源
?oh=9cf05b5e12578ffa269634fb17a04a12&oe=55789D8D&__gda__=1435251765_3dd798a4da42c017b5 ...
  個撚個都SENT俾我囉今日, 屌:funk:

我中意
石黒セリ
荒木りな

引用:
原帖由 捕獲野生肥妹 於 2015-3-9 11:06 PM 發表 查看引用來源

個撚個都SENT俾我囉今日, 屌:funk:

我中意
石黒セリ
荒木りな
知你愛中肥~~~~:smile_o01:

引用:
原帖由 失常少女 於 2015-3-9 11:08 PM 發表 查看引用來源
知你愛中肥~~~~:smile_o01:
:smile_30:  唔理咩肥 ! 我覺得OK就得啦

引用:
原帖由 失常少女 於 2015-3-9 10:49 PM 發表 查看引用來源
我見有人so你丫~~~咪扮野
呢D虛言黎架JA...實情又有幾多個傾到落去:smile_39::smile_39:

引用:
原帖由 失常少女 於 10/3/2015 01:05 AM 發表 查看引用來源
......
嘩嚡,啱啱想就寢,整件咁嘢俾人欣賞呀?發硬惡夢啦今晚!:smile_27::smile_27::smile_27:
阿樂或者啱!:smile_41:

唉,洗眼瞓覺!

引用:
原帖由 Jojochu~ 於 2015-3-9 05:20 PM 發表 查看引用來源
小妹叫jojo 第一次係引版開post 😬多多支持
話說有一次同朋友食飯 傾傾下有個姊妹就講笑話不如去叫鴨阿 因為果陣就岩岩上緊鴨王同十二金鴨🐥
跟住就成枱姊妹都話佢癲線 跟住大家都對依個話題 ...
嘩 你都幾易高潮喎

引用:
原帖由 Jojochu~ 於 2015-3-9 17:20 發表 查看引用來源
話說有一次同朋友食飯 傾傾下有個姊妹就講笑話不如去叫鴨阿 因為果陣就岩岩上緊鴨王同十二金鴨🐥
你高潮左咁多次咪好囉!:smile_o10:

樓主有冇試過上深圳按摩?

呢度好多人識按摩!

引用:
原帖由 Jojochu~ 於 2015-3-9 05:20 PM 發表 查看引用來源
我都有經常幫人妻按摩,佢話按到佢慶慶地再搞野會正啲喎,我當然冇問題啦,我話最鍾意睇到你高潮,我就會有咁大力得咁大力插佢!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆