上一頁下一頁
發新話題

男sp係咪永遠都唔會著緊女sp

收藏  |  訂閱
320  10.3k

引用:
原帖由 阿米€ 於 2015-3-1 08:34 PM 發表 查看引用來源
隔住個螢幕好多幻想,一睇相或者聽把聲,同埋見真人果時,嘩,果下誇啦啦

而家不嬲都係用假相架啦

引用:
原帖由 FairKin 於 2015-3-1 08:47 PM 發表 查看引用來源

無論係太太抑或情人,女人都係唔易呃,但易氹。正如我當時同果個SL人夫一齊時,我知佢好多野呃我,但我想同佢一齊,咪物都扮唔知囉。但最後……都係分開。
唔分開可以點wo。簡個好d,食住佢,玩到佢氹氹轉好過啦。比佢搞,同佢偷情,仲要比佢呃。。。。你好蝕架。

引用:
原帖由 阿米€ 於 2015-3-1 08:38 PM 發表 查看引用來源

明既,好多人同我訴果時都係咁講。如果同老婆唔淡點會搞呢d。 如果熱情如火,扯到你乜野時間同精力都無啦。仲邊有咁多空間搞第二個。

題外話講一句,好多人話岩既一個就夠,其實唔係架,有心玩岩既多多都唔夠 ...
都係架,要應付女人,仲要係唔止一位個,唔容易架。

引用:
原帖由 阿米€ 於 2015-3-1 08:51 PM 發表 查看引用來源

唔分開可以點wo。簡個好d,食住佢,玩到佢氹氹轉好過啦。比佢搞,同佢偷情,仲要比佢呃。。。。你好蝕架。

唉,有心情先再搵

引用:
原帖由 FairKin 於 2015-3-1 08:49 PM 發表 查看引用來源

哈,你中過招?
我無中過招,人地爆過比我聽。搵食,唔多建議上網。時間成本太多,出面搵,起碼叫做驗左版先。知聲知樣。

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-1 08:46 PM 發表 查看引用來源
你又岩,我成日都係傾傾下說冇野同人傾
所以真係要私聊既, 都係傾左可能一排
或者長期2個人之間可以真係無所不談個時, 先加黎傾._.

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-1 08:27 PM 發表 查看引用來源
因為你同一個女仔出街,你會諗"如果係ex佢就會xxx"之類
應該點都會存啦,可以潛意識都當佢女友

但如果我知她呃我好多時, 我寧願分開了.. 因反正都係會END, 我寧願有個good ending, 不想在唔開心時而END..唔知你明唔明了
引用:
原帖由 FairKin 於 1-3-2015 08:47 PM 發表 查看引用來源

無論係太太抑或情人,女人都係唔易呃,但易氹。正如我當時同果個SL人夫一齊時,我知佢好多野呃我,但我想同佢一齊,咪物都扮唔知囉。但最後……都係分開。

咁就分手好過啦
引用:
原帖由 索菲lala 於 1-3-2015 08:48 PM 發表 查看引用來源
除左性唔滿足,平時感情都唔滿足喎:smile_13:

明既.. 要時間的

但我覺得唔係搵, 係緣份
引用:
原帖由 FairKin 於 1-3-2015 08:53 PM 發表 查看引用來源

唉,有心情先再搵

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆