上一頁下一頁
發新話題

引版奇緣,蜜會Y小姐. 第二章<一步禪空忐忑闖迷局>加相#P.99

收藏  |  訂閱
3.0k  103.1k

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-2-10 06:07 PM 發表 查看引用來源

拍下手先!

師姐係唔係對AZPUI師兄有與趣啊...:smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-2-10 06:08 PM 發表 查看引用來源

Oh ! Sweet sweet !

可以令到每個我愛過嘅女人感動過,喊過...其實也是一種幸福...:smile_o05::smile_o05:

引用:
原帖由 azpui 於 2015-2-10 06:14 PM 發表 查看引用來源

題材唔多唔少都有小小既。。。哈哈

有機會同我分享下....:smile_o12::smile_o12:

引用:
原帖由 一步禪空 於 2015-2-10 06:14 PM 發表 查看引用來源
師姐係唔係對AZPUI師兄有與趣啊...:smile_o01::smile_o01:
有新post.睇呀梗要拍手!

引用:
原帖由 一步禪空 於 2015-2-10 06:15 PM 發表 查看引用來源

可以令到每個我愛過嘅女人感動過,喊過...其實也是一種幸福...:smile_o05::smile_o05:
同意!

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-2-10 06:19 PM 發表 查看引用來源

有新post.睇呀梗要拍手!

咁師姐快啲鼓勵下AZPUI師兄啦.....:smile_o04:

數息,可以讓你平靜且專注
如果你的心情過於煩燥不安或壓力過於沉重,而無法隨順呼吸,這時就可以運用數息的方式。第一次吸氣和吐氣時數「一」,這期間要一直專注這個數字。在第二次呼氣和吐氣時數「二」,不要讓自己分心。依此方式一直數到「十」,然後再從「一」開始算起。
。。。。。送给绪位烦人。。。。。。

一行禪師的facebook,摘於他的雋詠文章

你有優點,肯令聽她三小時愛情的惨况,可能係呢個特長,走進她內心深處,往後搞野你得到她意想不到的性反應Q_Q

引用:
原帖由 粗筆人 於 2015-2-10 06:24 PM 發表 查看引用來源
數息,可以讓你平靜且專注
如果你的心情過於煩燥不安或壓力過於沉重,而無法隨順呼吸,這時就可以運用數息的方式。第一次吸氣和吐氣時數「一」,這期間要一直專注這個數字。在第二次呼氣和吐氣時數「二」,不要讓自 ...
估唔到筆兄竟然善於靜觀之道,引板果然係高手如雲。:smile_o12::smile_o12:
靜觀之道在乎心定,塵拂雖掦而心不動.....
小弟雖好禪宗,唯情孽過重....平日只能透過運動平伏情緒....
師兄多多交流....

引用:
原帖由 一步禪空 於 2015-2-10 06:13 PM 發表 查看引用來源

SINAR師兄你又係度講笑啦....可以係度吹下水其實都幾開心.....:smile_o13::smile_o13:
一步師兄我吾係講笑㗎!師兄身邊咁多女伴,真係羨慕死人:smile_o12:

CHING你的生活真係48小時都唔夠你溝女用 拜服!拜服!
A小姐又有人同佢爭你時間用喇!真慘豬!:') :')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆