上一頁下一頁
發新話題

人妻人夫交往日誌

收藏  |  訂閱
3.0k  150.2k

引用:
原帖由 mwifem 於 2014-8-24 04:56 PM 發表 查看引用來源

Actually my relationship with Mr D is neither SP nor SL.....is a kinds of intimate friends? or Friends with Benefits? or Spiritual Friends who will also have intimate contacts? You may understand  ...
我同你情況都相似

情趣好緊要

坦白點,同屋企既已經平淡

自己既情趣當然要送比人民妻哦

引用:
原帖由 ginyan 於 2014-8-24 05:08 PM 發表 查看引用來源
I guess I know what you mean, but I will not disturb you sharing the story, and I'll see if I am right seeing what you mean.

知識廣博係的確可以識到女仔,因為容易有話題,肯聆聽加幽默就更好。樣都係緊 ...
師兄你幫我講左少少D的野。之所以我其後同D成為筆友,因為佢係出乎我意料之外的風趣幽默,亦不扮高深高尚,佢有時會講三級野挑逗下我,我居然不反感,只是亦嗔亦喜。最難得有風度及尊重人。我講過,最初我對佢有點反感所以語氣豪不客氣,但佢從來無反唇反駁,甚至坦白佢從前結婚前的荒唐歲月,反而令我感到佢的真誠坦白

回覆 63# 的帖子

I watching too, it's good for married people!

引用:
原帖由 mwifem 於 2014-8-24 05:34 PM 發表 查看引用來源

師兄你幫我講左少少D的野。之所以我其後同D成為筆友,因為佢係出乎我意料之外的風趣幽默,亦不扮高深高尚,佢有時會講三級野挑逗下我,我居然不反感,只是亦嗔亦喜。最難得有風度及尊重人。我講過,最初我對佢有 ...
難得你唔del佢

引用:
原帖由 mwifem 於 2014-8-24 11:25 AM 發表 查看引用來源

Thanks your recommendation . And your support here

One more recommendation-
同窗生~人生谈三次恋爱

柴门文的

中年偶像剧

人夫/人妻之苦?之樂?定宿命?
引用:
原帖由 ykdeng0064 於 2014-8-24 05:34 PM 發表 查看引用來源
I watching too, it's good for married people!

引用:
原帖由 ginyan 於 2014-8-24 05:38 PM 發表 查看引用來源
人夫/人妻之苦?之樂?定宿命?

I think it's all about these, haha!

引用:
原帖由 pleasefeelit 於 2014-8-24 05:37 PM 發表 查看引用來源

難得你唔del佢

True. Mostly I will delete, but exception to him and that is why the story can go on

至於佢的外貌,可以話相對上係佢的缺點。佢不英俊相貌普通,戴眼鏡斯文既。但差不多30尾年紀身型算健碩fit ,無肚腩喜歡微笑。五尺九寸高到。佢話佢喜歡運動,仲keep 住隔日游泳跑步。

如果正常情況下見佢,我不會抗拒同佢做傾得埋的朋友,但佢唔會令我有進一步肌膚接觸的desire and drive 個類型

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆