上一頁下一頁
發新話題

淫妻子和别人的淫丈夫

收藏  |  訂閱
414  77.5k

引用:
原帖由 cuppycakes 於 2014-8-11 02:08 PM 發表 查看引用來源
:')人地個賣點都唔係長平……

賣點夠大食同淫:smile_o12:

引用:
原帖由 cuppycakes 於 2014-8-11 02:03 PM 發表 查看引用來源
:smile_40:

梗係唔夠啦,提早完場喎!人地已經唔係成日有得咩咩嫁啦嘛! 哼!
咁都正常,我都好同情你既遭遇

都幾嫁!
識得食先至會大食嘅啫,都要睇對手嘅…以前確實冇乜邊個會同我連續做幾次,仲要係同人夫唔洗講任何嘢,已經各自就位~~可遇不可求嘛!

至於淫呢方面,我又認嫁喎!
見唔到人夫但又好想要時,我都會找戲睇自我娛樂一番hehe! 點整lam 脷樣?? 嘻嘻...
引用:
原帖由 大鵰哥 於 2014-8-11 14:25 發表 查看引用來源
賣點夠大食同淫:smile_o12:

引用:
原帖由 cuppycakes 於 2014-8-11 02:45 PM 發表 查看引用來源
都幾嫁!
識得食先至會大食嘅啫,都要睇對手嘅…以前確實冇乜邊個會同我連續做幾次,仲要係同人夫唔洗講任何嘢,已經各自就位~~可遇不可求嘛!

見唔到 ...
淫到返緊工都想做呀!

[quote]原帖由 cuppycakes 於 2014-8-11 02:45 PM 發表 查看引用來源
都幾嫁!

見唔到 .

sex呢樣野要夠淫先可以enjoy

引用:
原帖由 cuppycakes 於 2014-8-11 02:45 PM 發表 查看引用來源
都幾嫁!

見唔到 ...
淫加上人妻,一流,有冇幻想過俾人smhehe
強逼口爆

引用:
原帖由 cuppycakes 於 2014-8-9 21:14 發表 查看引用來源

咁啱我係唔識計數嘅人,而佢又認晒叻計住幾時射ok,後尾其實我地都好想有bb,所以都照射晒入去,而我亦從此迷上了比佢中出。老實說,我feel唔到射嗰一吓,但當感覺到流出嗰種感覺實 ...
我同C姐一樣都feel唔到射個下

多口問句,假設真係有咗,你地會點?

引用:
原帖由 紫戀 於 2014-8-11 03:38 PM 發表 查看引用來源

我同C姐一樣都feel唔到射個下

多口問句,假設真係有咗,你地會點?
有左咪娶左佢,做左有責心既男人,唔係就點會內射:smile_o05:

引用:
原帖由 jessica413 於 2014-8-10 23:45 發表 查看引用來源

無錯,我4X歲都試過啦,真係勁sweet,仲要係個男人主動錫埋嚟。

我都想有個男人係咁:smile_o05:

引用:
原帖由 紫戀 於 2014-8-11 03:45 PM 發表 查看引用來源

我都想有個男人係咁:smile_o05:
紫紫,冇男友仔?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆