上一頁下一頁
發新話題

KITTY的故事!!正式closed,

收藏  |  訂閱
213  39.4k

咁多次,事後丸好啲,否則就慘

引用:
原帖由 akitty 於 2014-8-10 07:42 PM 發表 查看引用來源
被哥哥內射4次,而家諗起先覺得有啲癲!
不過做到而家下邊有啲痛(>﹏
小心安全ar~~

引用:
原帖由 akitty 於 2014-8-10 07:42 PM 發表 查看引用來源
被哥哥內射4次,而家諗起先覺得有啲癲!
不過做到而家下邊有啲痛(>﹏
N年前意外中出, 去藥房, 執藥果個話, 其實事後丸係應該事前食, 第2日先食未必有用架, 這一方面GOOD LUCK啦

一晚出4次, 妳阿哥都好勁喎, 相信佢依家一定腳仔軟, 沒想到竟然還有第5次, 咁既情況都仲有貨交, 利害利害
好奇一問, 依一次要搞左幾耐, 先有野出呢

:smile_13: :smile_13:

哥哥每次都做半個鐘內啦就可以射啦,今日小妹都仲有少少痛,
好似初初失身之後,行步路都feel到吾舒服

每天都會上來看我這個post,突然說不再打東西,就沒有哥哥姐姐回覆
感覺有點寂寞!

引用:
原帖由 akitty 於 2014-8-11 04:59 PM 發表 查看引用來源
每天都會上來看我這個post,突然說不再打東西,就沒有哥哥姐姐回覆
感覺有點寂寞!
怎會呢!很喜歡兄妹題材,所以間中要回來報告近況啊。

引用:
原帖由 akitty 於 2014-8-11 04:59 PM 發表 查看引用來源
感覺有點寂寞!
不錯呀,爽死小妹

:smile_13:
放工回到家了,哥哥還未放工回來,
在家我應該像平時一樣,tee+底底
還是要有什麼特別不同嗎??全裸躺在沙發等哥哥??
先去沖涼,待會再回來!

題外話,我剛剛到我附近的藥房問,他們都說沒有在賣事後丸,
我應該要去看醫生才買得到嗎?

引用:
原帖由 akitty 於 2014-8-11 06:11 PM 發表 查看引用來源
題外話,我剛剛到我附近的藥房問,他們都說沒有在賣事後丸,
我應該要去看醫生才買得到嗎?
無呀,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆