上一頁下一頁
發新話題

DRY爆大學生in Beijing

收藏  |  訂閱
1.2k  55.0k

引用:
原帖由 kingston87w 於 2014-8-4 02:04 AM 發表 查看引用來源

haha..唔使大家,同我講okay
:smile_44:AND ME

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-8-4 02:03 AM 發表 查看引用來源

男朋友喎...咁易搵既咩:smile_30:唔啱就唔啱架啦
你讀邊個系架?

引用:
原帖由 kingston87w 於 2014-8-4 02:05 AM 發表 查看引用來源

你讀邊個系架?
:smile_44::smile_44::smile_44::smile_44:language之類

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-8-4 01:57 AM 發表 查看引用來源

咁再去過啦:smile_30:
9-10🈷啦應該、

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-8-4 02:03 AM 發表 查看引用來源

我只能夠講....aiya我驚講左出黎會俾人話我歧視:smile_43:

咁講啦....有啲女仔睇上去真係有種大陸氣質:smile_44:
但又無可否認又係有啲識打扮既...我覺得樣同香港差唔多咁:smile_13:香港女仔...to ...
咁真係試過先知... 之前有FD係大陸溝左條女日日啪啪啪,過左幾個月就散,好似炮友咁
唔知係咪對住佢地只係有性無愛

其實我有同感,睇佢地大學官網D相始終係有種大陸味,一眼就分得到
對於此行,有點兒期待,唔知到時幾個月既EXCHANGE生涯會點呢sosad

引用:
原帖由 krreey 於 2014-8-4 02:03 AM 發表 查看引用來源

我都無呀
我想去玩呀...
到時我去左北京exchange,師姐一齊上黎玩啦 :smile_35:
我人生路不熟

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-8-4 02:04 AM 發表 查看引用來源

我比你更加冇貨lol
俾舊相你:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:
俾舊相我啦...
GOGOGO

引用:
原帖由 一名大食男 於 2014-8-4 02:07 AM 發表 查看引用來源
9-10🈷啦應該、
咁快lol?去旅行?定做野??

引用:
原帖由 kingston87w 於 2014-8-4 02:04 AM 發表 查看引用來源

haha..唔使大家,同我講okay
吾得偏心架我...
我好公正架

聽者有份,,,

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-8-4 02:07 AM 發表 查看引用來源

:smile_44::smile_44::smile_44::smile_44:language之類
明白... 上次拍拖係幾時a?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆