上一頁下一頁
發新話題

sp點樣keep

收藏  |  訂閱
652  18.8k

靚一定好,如不善用,是不長久的,
吾靚知自己缺,會另外補救.....
有同事太太好靚但持靚......
後來同事另娶一個平凡的,happy至今
要保持sp長久+良好......
床上要互動,平時好朋友般看待(互信最重要)
太麻煩,一係玩 ons算吧

引用:
原帖由 mtr_boy 於 2014-5-10 06:28 PM 發表 查看引用來源

兩女互話
另一個似男扮女呀:smile_44:

引用:
原帖由 oldmanx 於 2014-5-10 10:34 PM 發表 查看引用來源

另一個似男扮女呀:smile_44:
叫EMILY 果個好耐之前睇佢出過POST
果陣佢係女仔黎

魔星C姐,我有無機會可以約你出黎吓呢?

其實你呢段回覆已經答咗你自己個問題:SP點樣keep
人地一樣係啱就上
唔啱就行開
唔知你係咪鍾意人地果類型
但人地可能唔鍾意你呢類型

keep唔keep到唔係只係單方面
何必勉強
P.S. 既然有男朋友就唔好放真面目上wechat啦
     香港好細架咋
     我無add你都一樣知你乜樣
引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2014-5-10 06:18 PM 發表 查看引用來源

印象無@過你 重有 唔洗一句講到我無男人要 鍾意就上唔鍾意就行歪就得 我唔知你鍾意邊類型但我唔會鍾意你呢類型

引用:
原帖由 millyknow 於 2014-5-11 08:08 AM 發表 查看引用來源
人地一樣係啱就上
唔啱就行開

何必勉強
P.S. 既然有男 ...
嘩 好驚喎 有男朋友就唔用得真面目係微信 點解呢

即係咁,岩feel既唔駛keep大家都會揾對方
如果人地搞完之後唔揾你,心照la
你仲講到唔止一個係咁,即係你個人有問題law
再講多句,男人揾sp一定睇樣加身材
2欠其一仲肯岀黎果d ching已經好厚道嫁la
但落到場見到真人感覺係焗上果d
你想人地再揾你?

引用:
原帖由 millyknow 於 2014-5-11 08:08 AM 發表 查看引用來源
人地一樣係啱就上
唔啱就行開

何必勉強
P.S. 既然有男 ...
師兄真神人也xp

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2014-5-11 09:25 AM 發表 查看引用來源

嘩 好驚喎 有男朋友就唔用得真面目係微信 點解呢

又唔係話唔得,咪睇下幾時揾食揾返自己條仔or佢d兄弟law

引用:
原帖由 不良少年~ 於 2014-5-11 12:10 PM 發表 查看引用來源
即係咁,岩feel既唔駛keep大家都會揾對方
如果人地搞完之後唔揾你,心照la
你仲講到唔止一個係咁,即係你個人有問題law
再講多句,男人揾sp一定睇樣加身材
2欠其一仲肯岀黎果d ching已經 ...
是旦啦 睇你既回覆都知你偏埋一邊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆