上一頁下一頁
發新話題

好耐冇出過文 ,今次講下人妻啦 (完) P.9 #121

收藏  |  訂閱
127  91.0k

引用:
原帖由 我不gay 於 2014-2-27 06:25 AM 發表 查看引用來源
Ching,一於插到佢反眼為止:smile_30:
冇KEEP了 :smile_39: 佢之後約左我兩次定三次 ,我都要番工 / 約左其他炮友推左 ,
之後我搵番佢時已經俾佢DEL左:smile_39::smile_39:

引用:
原帖由 HoYinOne 於 2014-2-27 11:17 AM 發表 查看引用來源
是呀 人妻不喜歡用套做 前日 和人妻內射了三次 超正 她回到家仍流住出來

係...好奇怪佢地唔鐘意用 ,成日遇到反問我可唔可以唔用 .
我唔係個個敢 :smile_40:少毛唔黑完全冇味我先肯 .
始終A士冇得避, 性病有得避 :smile_34:

引用:
原帖由 哈佬吉爾 於 2014-2-27 03:54 PM 發表 查看引用來源
人妻仲要玩內射,真是冇得頂 !爽到冇朋友…
出得嚟玩揾吃人妻都應該是屋企件佬餵佢唔飽,一定又大食又主動好玩

佢個陣叫我唔好內射 ,我真係冇內射佢:smile_24:
完左佢問我有冇射少少係入面 ,有即去買事後食 ,
我都肯定地話冇 .
出黎玩還玩 ,尊重女人是必需的 .:smile_15:

雖然而家成日都好後悔

引用:
原帖由 jumboleung 於 2014-2-27 08:00 PM 發表 查看引用來源
?日光日白去爆房。:smile_30:
下午兩點左右好似 ,佢個女唔知番乜鬼學 .

引用:
原帖由 azpui 於 2014-3-1 11:46 PM 發表 查看引用來源
個人妻好似幾正喎....我係天水圍附近都冇見過
佢加我WECHAT ,我都估唔到

引用:
原帖由 Seductive 於 2014-3-2 11:17 PM 發表 查看引用來源
第一次見面就可以即做仲唔使用套...真係陰敬...
:smile_35: 其實係人妻引我除 ,
我自己都驚賴野 ,同唔想令女方有BB ,銀包必有3個套個種人

一陣沖完涼出文

事實證明 ,多心唔係經常有用 ,因為到我熄水喉時人妻依然係出面飲酒.

當我出到去 ,就緊係叫人妻去沖涼啦 ,
人妻就話, 同佢一齊飲埋呢鑵酒先 ,好啦 ,同佢飲啦唯有 ,酒精影響狀態 ,我一向上床前都唔好:smile_19:
我就住飲, 佢大口大口飲, 好快佢已經飲左3鑵高身啤, 我問佢你唔驚一陣會急尿呀 ?
人妻話我唔會架 ,一手伸去我後頸 ,COOL住我哄埋去佢頭度 ,再講 ,如果會, 唯一邊插一邊射落你度囉 .
之後打左個車撚就起身去沖涼 .
聽落好似好誘惑 ,但我唔係太好呢味 ,心諗, 你個淫娃玩尿, 我沖涼時用尿顏射你丫拿 :smile_46:

係我準備好聽住邊D歌做的時候 ,佢都好快洗完出黎 ,
唔唔 ,飲左酒的女人係唔同D , 入去時拉番拉鍊先入去 ,出黎時連毛巾都唔包 ,女人諗野果然唔諗明

回覆 118# 的帖子

圖:smile_41:  WHERE?

plx keep on

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆