上一頁下一頁
發新話題

新玩意 [請你地入來再摷我....的update]

收藏  |  訂閱
309  116.5k

引用:
原帖由 MsSpicy 於 2014-1-9 02:10 PM 發表 查看引用來源
E~ 好哀ga!!! 知都唔好講出ma
就係要講
等同你想露但唔敢露,於是迫你露

引用:
原帖由 MsSpicy 於 2014-1-9 02:10 PM 發表 查看引用來源

E~ 好哀ga!!! 知都唔好講出ma
其實咁先係最正....
Spicy姐
唔介意我用你D相黎打飛機架可

引用:
原帖由 1223.bruce 於 9/1/2014 02:13 PM 發表 查看引用來源

就係要講
等同你想露但唔敢露,於是迫你露

其實應該是~

人前賢妻良母
人後淫妻蕩母

~咁先至最貼切。

引用:
原帖由 MsSpicy 於 2014-1-9 02:22 PM 發表 查看引用來源

其實應該是~

人前賢妻良母
人後淫妻蕩母

~咁先至最貼切。
諗起如果可以玩弄賢妻良母咁正既雙乳
真係一摸即硬

引用:
原帖由 MsSpicy 於 2014-1-9 02:22 PM 發表 查看引用來源
其實應該是~

人前賢妻良母
人後淫妻蕩母

~咁先至最貼切。
嗯,幾好。
咁真係 x 人地個老母

引用:
原帖由 Arctic 於 9/1/2014 02:14 PM 發表 查看引用來源

其實咁先係最正....
Spicy姐
唔介意我用你D相黎打飛機架可
E~ 唔好gum問我啦, 介意人地就唔放啦!!!

你地幻想點對人就點對人law~:smile_o05:

引用:
原帖由 MsSpicy 於 2014-1-9 02:30 PM 發表 查看引用來源

豁達的人是有福的

引用:
原帖由 MsSpicy 於 2014-1-9 02:30 PM 發表 查看引用來源

我鍾意露骨地講.....如果你肯收PM,再講多D都仲得呀
我咁講,都係無非想睇下你有冇引人入性既新相睇下姐....嘻嘻

引用:
原帖由 Arctic 於 9/1/2014 02:33 PM 發表 查看引用來源

我鍾意露骨地講.....如果你肯收PM,再講多D都仲得呀
我咁講,都係無非想睇下你有冇引人入性既新相睇下姐....嘻嘻
:smile_o06:阿姨最鍾意人講露骨野 (please don't PM me, post your fantasy here la!!!)
講得阿姨興奮, 阿姨會令你更興奮!!:smile_o09:

引用:
原帖由 MsSpicy 於 2014-1-9 02:46 PM 發表 查看引用來源

:smile_o06:阿姨最鍾意人講露骨野 (please don't PM me, post your fantasy here la!!!)
講得阿姨興奮, 阿姨會令你更興奮!!:smile_o09:
其實見到你張頭像相
就好想慢慢將件衫拉落黎
慢慢件衫邊緣就會滑過敏感既乳頭,到時輕輕一界,相信Spicy媽肯定有觸電感覺
比著我見到乳頭慢慢漲起,就要用咀唇輕輕掂住,再下一步就...........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆