上一頁下一頁
發新話題

荒謬太多,感動太少 (FEB 18 更新p.9)

收藏  |  訂閱
129  28.9k

睇完支持

我的戀兄情意結, 令我係大部份既戀情都感受到被照顧的幸福,
我的日常生活,食飯,接送,拍拖活動,性慾等等MR.K都照顧得我好好, 佢亦令我嘗試左好多第一次, 包括車震, "半"野戰…..

自除夕後, 我一直拒絕跟男朋友親熱, 因為我好討厭人飲醉, 我深信”酒後亂事”, 其間我地只限行街睇戲食飯
MR.K深知我唔高興, 係情人節前既weekend同我去左Disneyland玩, 仲訂左樂園酒店住一晚,
係咁浪漫既氣氛下, 我已經把一切拋諸腦後, 係酒店房的露台攬住MR.K熱吻
MR. K 都不安份邊錫邊除我既衫, 連BRA都除埋.....
隔離露台如果有人的話一定會望到半祼既我, 我唔夠膽張開眼望, 但同時我又覺得好刺激.....

我: “我有D凍, 想沖個涼先”
MR.K : “一齊沖好麻?”
我: “嗯….”

MR.K拖我入浴室後自己去開水除衫浸浴,完全無理我,好似視我透明一樣…..
我鼓起勇氣自己除清後誇過浴缸坐係MR.K上, 佢好滿意地淫笑, 幫我清洗亁淨每一寸皮膚後抹乾我身體, 之後佢隻手又係我私處遊走, 我比佢卒左幾下, 已經濕哂........
我: “我要你插我…..好大力咁屌我”

MR.K 即時拉我出浴室, 叫我伏係露台到, 抬高pat pat 做doggy既姿勢, 小K戴好套後就慢慢插入黎.....每一下都係好慢, 好細力, 但每一下都插到好盡.... MR.K好溫柔地一路插, 一路揸我
MR.K " 屌你真係好舒服, 你下面夾得好緊, 夾死人"
我: " 係咩?"
MR. K無答我, 用動作證明, 之後佢好快好大力咁插我, 我忍唔住呻吟........大叫: "好入.....快d啦.....大力d扑我...
MR.K 抽返出黎叫我瞓返上床, 男上女下, 將我對腳放係佢膊頭上, 毫不留力地插我....
我興奮到傻左, 不停呻吟大叫, 我越叫MR.K插得越大力, MR.K 好大力好快咁插, 之後佢“呀…..”左一聲, 我黎左高潮, MR.K都射了.............

個晚我證實左一件事, MR.K 真係養得起我個胃同我個西

引用:
原帖由 Miss.I 於 2013-12-5 23:52 發表 查看引用來源
聖誕過後,我自覺我地的感情大進一步, 我連續兩日穿梭各大商場, 尋拭一份合心水禮物送給MR.K做新年禮物,
係某晚買完禮物後會合MR.K食晚飯, 係食飯中途MR.K告訴我12月31日, 佢要去澳門跟客人開會, 晚上參與客人的New  ...
飲得over真係好失禮...

係喎。佢話養你架喎
我估當時你都揀硬佢架啦

正,餵飽兩個口喎

Miss I好忙??
推番上去先

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2013-12-7 08:18 AM 發表 查看引用來源
係喎。佢話養你架喎
我估當時你都揀硬佢架啦
我比較獨立,鍾意自己搵自己使

引用:
原帖由 Miss.I 於 2013-12-16 09:29 AM 發表 查看引用來源

我比較獨立,鍾意自己搵自己使
嗯…你好似講過

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2013-12-16 10:00 AM 發表 查看引用來源

嗯…你好似講過
有時間時我會UPDATE埋下集 : )

引用:
原帖由 Miss.I 於 2013-12-16 10:24 AM 發表 查看引用來源

有時間時我會UPDATE埋下集 : )
好呀,等你有時間先
幫推

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆