上一頁下一頁
發新話題

那些年,我上過的女孩們72(57)75(58)那些年女神人妻Pinky(2)#1有目錄

收藏  |  訂閱
1.2k  835.3k

引用:
原帖由 天行玩家 於 2013-7-9 12:22 PM 發表 查看引用來源

Ok la,一來我見都有人回下,二來其實我出年就結婚,想緬懷下,滿足人又滿足下自己甘

等你UPDATE哂啊~~加油!!

引用:
原帖由 天行玩家 於 2013-7-8 10:27 AM 發表 查看引用來源(11)為左應付在長洲兩天必會發生的連場大戰,我在入長洲前一晚和當日朝早,先看四仔兼打左兩次飛機做熱身,等開戰時唔駛咁快投降。不過除住在中環碼頭見到阿琳副戰鬥格,著住四個骨運動褲的我即時扯旗至敬後 ...
唔係睇睇下海跌左落海掛:smile_27::smile_27::smile_27:

其實寫得唔錯,幾吸引,支持繼續!的女既性格都幾得意,各有特色!

支持! 快出下PART

引用:
原帖由 舊類型人 於 2013-7-9 12:39 PM 發表 查看引用來源
唔係睇睇下海跌左落海掛:smile_27::smile_27::smile_27:

C兄看港漫太多鳥@_@

海上推車

(12)

我們就好似鐵達尼主角甘,站正船頭,不過,擁抱住甘玲瓏浮突既女,小兄弟自然由針被磨成鐵柱,死女包仲要故意用佢屁股夾住來係咁磨,左扭又扭……頂!好舒服!如果唔係先前打過兩轉飛機,俾佢夾爆一d唔出奇。來而不往非禮也,我兩手分上下進攻,一手攻向乳房,一手攻向下體,左手從背心領位伸入,右手則從褲頭探進。一手在其左乳上搓揉,另一手的探索卻令我吃了一驚:「哇……TTT ……T back.???!!」

我倆正玩得不可開交,我幾乎想將阿琳就地正發時,甲板卻有個老人家走了出來……雖然慾火難捱,但我始終有點理智,抽回在阿琳身上的怪手。但阿琳的屁股,卻豪不客氣係咁磨我的小弟……嗚,美景美人,好幸福……

一粒鐘船後,我扯到行的小弟無得出野,唯有昂然的跟我走。不過到長洲後,我們無甘突出,因為大把情侶來玩兼爆房,碰到D情侶,好多都男就猴急,女就小布。我們在碼頭附近買完D啤酒呀零食呀甘,排隊俾錢時,就見到前面對情侶豪不避忌甘買避孕套,而男的一路同條女講野,手就係咁揸條女PatPat……

走到沙灘更不得了,因為平日人唔多,多數係好似我們咁請假來的情侶,幾對情侶都旁若無人咁穿著泳褲比堅尼就同自已愛人玩耍親熱。「嘩!果對直頭扑緊!」阿琳話。跟她的目光向前望,有對金毛文身情侶在沙灘樹下一角,開了一張沙灘席,男旳挨樹而坐,女的側身坐 男人身上,男的赤裸上身,女的反而有件大T Shirt在身上,由於男女下身位置有大毛巾蓋住,看不到有無穿褲子。但男的雖然唔大動作,但仍明顯見到佢一下一下的向前挺進。女的則在男每挺一下,身就震動一下,面有紅潮,牙關緊咬,唔係扑野中,都眞係唔知叫做緊乜了。

由中環見到阿琳開始到現在,我小弟幾乎未停止過興奮狀態差不多兩粒鐘,真係扯到痛呀陰公T_T,好在,目的地在望……長洲華@酒店,終於到了!

CHING好文呀,
慢工出細貨
支持

引用:
原帖由 kwongsun1983 於 2013-7-5 05:37 PM 發表 查看引用來源
阿琳吉吉下你,都可能有feel ,鍾意咗你喎.....:smile_35:
看下去就知道……

引用:
原帖由 犯了錯的獅子 於 2013-7-8 12:04 PM 發表 查看引用來源
支持你寫晒4個,加油加油
獅子兄果然係長期支持者,多謝

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆