上一頁下一頁
發新話題

同肥處女做左sp既經歷---更新文+波相(p.1,2,6,8,10,12,22,32,43,48)

收藏  |  訂閱
845  286.6k

引用:
原帖由 63021 於 2013-4-3 07:30 PM 發表 查看引用來源

好大波呀一隻手都揸唔晒:smile_47: :smile_47:
咁都睇到咁勁:smile_34:師兄

引用:
原帖由 sixdog 於 2013-4-3 06:50 PM 發表 查看引用來源
佢面紅應該係緊張,有冇問過佢呢

無~~ 我諗就算係佢都唔認啦:smile_30:

我收到PM但回唔到
照卑低我啊:smile_34:

引用:
原帖由 jason09 於 2013-4-3 10:36 PM 發表 查看引用來源

咁都睇到咁勁:smile_34:師兄
側面睇都知道好大波:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 63021 於 2013-4-3 11:00 PM 發表 查看引用來源

側面睇都知道好大波:smile_47: :smile_47:
多人回既下次POST正面 :smile_47:

引用:
原帖由 jason09 於 2013-4-3 11:05 PM 發表 查看引用來源

多人回既下次POST正面 :smile_47:
我第一個想睇正面:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 jason09 於 2013-4-2 01:00 PM 發表 查看引用來源
好,臨出街之前更多次先,相既話....睇下點
之前講到搭巴士,keep going now

之後都有keep住whats app,漸漸熟左,
我同上次帶佢出黎個個fd講我地熟,之後個個fd開始搵我玩個陣都會叫埋my sp(個陣未係)
出黎玩或 ...
都未有一步性行為嘅

引用:
原帖由 jason09 於 2013-4-3 10:37 PM 發表 查看引用來源無~~ 我諗就算係佢都唔認啦:smile_30:我收到PM但回唔到照卑低我啊:smile_34:
比左,你地幾耐會搞一次呢

更新

好,再打

自從沙灘個次,我就知自己真係起左色心,
我係whats app搵佢搵密左,成日想約佢出黎,想同佢熟d睇下有無機發展下

一開頭佢次次都話叫埋介紹佢入黎我地班fd個個人,咁我一開始梗係say yes啦.
一陣sayno佢唔出咪重衰?好彩漸漸個個fd好似feel到我想點,就開始唔出黎,
終於淨返我同我sp單獨出街,個陣既出街重係好單純,都係食下飯睇戲唱k吹水,
發現左佢次次都唔會著太高領既衫,個陣唔知點解,依家做左sp先知原來佢話咁佢睇落會瘦d,
never mind,總之我就大飽眼福啦,因為我高過佢,就算佢唔烏低,我都照見到佢條溝,
就算佢伸手入袋拎野,條事業線都會變深,搞到我愈來愈想摸啦.

同佢斷斷續續出左一個月街,我知道我地明顯熟左之後,我就開始郁手郁腳,
最中意隻手搭下佢膊頭hi下佢波邊,有時重會壓隻手落去feel下佢個波,
佢個陣先會推我走.又或者失驚無神攬下佢條腰,一黎有得摸,二黎我死要攬佢個陣同佢推推撞撞,又可以抽下水呵呵~

出多排街,我開始講野都會撩下佢,例如同佢講"你今日個波大左wo",”跑咩啊跑,個波彈彈下喇",or"你岩岩走光"個類啦,搞到佢成日話我淫,咁我都唔會否認架,依家我又真係淫啊.
但都當然會傾下計啦,知佢散左半年之後我扮哂野問介紹仔仔卑佢識好無,佢都sayno話唔好意思,
算,咁都無阻我既決心,照去馬.
到佢要test加埋我返工,個排得返whats app吹水,心諗唔掂wo,即刻得閒就佢佢個頭搵下佢,
最後終於成功發展到我可以不停搭佢膊頭hi佢波邊,佢都算數既地步,very good!

講真,個陣真係有諗過溝佢做我條女架,但係最後發現佢根本無心拍拖既,
話自己今年畢業唔想拍,咁算囉,我本身諗到好簡單,我心入面個陣諗
"算囉,唔搞都得廢時煩,做fd你卑我得閒抽下佢水我就心息喇"

點知有晚,我地大家連埋同一班fd去飲野,原來我sp唔係咁飲得,飲左都唔係好多就開始wingwing地,成個人好似斷線咁,係咁發哂顛周圍笑,佢同其他人笑都唔緊要,大佬啊,你笑還笑你唔洗攬人架,
個陣大家飲哂酒,講野做野梗係特別勇架啦,
我個sp不論男女都係咁攬,一攬人地隻手對波又包圍哂人地隻手,
係背脊抱住人個陣又係到"胸降",我個fd一卑佢攬就係到wowo聲叫,本身我重猶豫緊好唔好去阻下佢,點知個個fd無啦啦轉身成個頭埋落佢個胸到,重揸佢,其他人係到尖叫,個下我堅唔爽,
心諗條女唔飲得咪飲啦,我個fd明抽水啦,我唔爽或者因為連我都未試過咁!

我梗係拉我sp走啦.幫佢拎完袋諗住送佢走.但諗諗下,唔係wo,佢都醉到咁,我依家唔抽水等幾時?
個下完全無諗過同佢開房架講真,諗住豆下佢就算數,我依家梗知個陣其實我都貓貓地啦,總之就低估左自己定力.
我拍下佢塊面想知佢貓成點,點知佢淨係係咁傻笑,我就知可以抽水喇呵呵
我同佢入左殘廁,我都唔係好記得佢個陣著咩,好似都係背心款加褸呱,佢平時成日咁著~
我拉高佢件衫,個陣真係嘩出黎,對波好岩我口味啊真係.
我等佢自己挨住度門企係到,我望左佢對波一陣,就開始揸佢.
真係堅大,比起之前做過既女都大,我從來無試過咁大對胸,梗係起勢揸啦,
佢勁快就硬左,我一掃佢lin頭已經硬硬地,佢開始有d呻吟聲,
lin頭粉紅,但係個暈係淺啡,我係咁搓佢對波,彈彈下搞到我已經扯左旗,超軟熟,皮膚滑,摸摸下已經開始想奶佢.個陣望下佢,發現佢係到傻笑,開始企唔穩,我開始好似岩岩個fd咁埋個頭落佢對波到,佢啊得更加大聲,感覺超大超舒服,有小小汗但無味,覺得個陣勁似細個睇個對h動畫d女女對波咁.

我係中間卑佢個波夾左陣,就去奶佢lin頭,個個位特別嫩,我係咁拎條利打圈,佢愈叫愈多,
個心口勁係到起伏,超正.
奶完佢一輪,發現自己就爆啦,超想插佢,但又唔知點好,覺得插佢好似好9咁,
但個陣已經勁想除佢底褲,再摸下自己,死啦扯哂喇wo.
算,個陣博一博,諗住問佢,如果佢答好我就同佢開房,咩都遲d先算啦.
佢答唔好我就除佢褲摸下自己射就算數.之後問佢
我: T(佢個字開頭係T),依家爽唔爽?
佢點左點頭,又係到笑,我再問佢,佢答我:好爽啊
我: 想唔想再爽D?我帶你去開房?
佢再UP頭,之後話:好啊,爽啊,去
拿,講真聽到呢句我咩理性都無哂喇.好彩我唔中意係廁所插,如果唔係佢隻豬會係廁所唔見左 :smile_35:
我借佢對波搞下射左次,就係廁所走,帶佢去開房.

引用:
原帖由 63021 於 2013-4-3 11:52 PM 發表 查看引用來源

都未有一步性行為嘅
哈哈,我知我更得慢,SORRY:smile_52:

引用:
原帖由 sixdog 於 2013-4-4 12:23 AM 發表 查看引用來源
比左,你地幾耐會搞一次呢

好難講,都算多,但如果佢要TEST或者考試個陣肯定做少D,咁我都廢時阻佢啦除非佢想:smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆