上一頁下一頁
發新話題

船長的航海日記 . 更新P8 #100 已加相

收藏  |  訂閱
133  87.5k

引用:
原帖由 怪物船長 於 2013-2-27 11:58 PM 發表 查看引用來源

餐廳 ,點會唔多女呢 .. 正如酒店一樣
我以為你行船

引用:
原帖由 kai226 於 2013-2-28 11:01 AM 發表 查看引用來源

我以為你行船

哈 ,如果做到我想做飛機師 :smile_30:
搵空姐係駕駛室含撚 :smile_40:

ching都成日食到好野喎!

引用:
原帖由 怪物船長 於 2013-2-10 05:43 PM 發表 查看引用來源
呢次 3P GE女角 ,係兩個大陸妹 ,不喜勿看 :smile_30:

話說細佬開左個QQ 後 ,成日都有人ADD  ,一年間都成幾百人加左我 ...
有D ADD左會講野 ,有D 加我後 HI佢都無反應 ,好奇怪 ..
當然 ,大陸妹子的樣子 ,大部份 ...
身材好好

支持3P常規化!

Support ching

引用:
原帖由 bigdaddy169 於 2013-2-28 04:35 PM 發表 查看引用來源
ching都成日食到好野喎!
多乜鬼啦 ... 而家加埋先得4個女主角 ,點解一眾師兄姐黎

終於都到左約定好個日 ,
是一個平日 ,我特登請第二日假 ,放工就換件衫仆番去 ,
本身我約左個男仔f.d一齊番去 (我朋友睇件個女仔有著衫d相 ,都流口水 ),
但條很樣放飛機 ,臨時淆底 ,咁我就單拖啦 .
去到羅湖 ,係火車站度等佢地 ,佢地坐和平號定乜鳩號之類ge特快車黎 ,

咁我準時到左 ,之後微信佢 ,又打俾佢 ,都係無人聽無人覆 ,
當我等左半個鐘諗住俾人玩, 準備走前食個m記當晚餐算 ,食食下收到電話 ,話佢地遲左上車 ,岩岩先到 ,
咁我就包都食到一半當減肥唔食 ,就拿拿聲行過去啦 ,
睇住班車D人一個個出黎 ,差唔多去到最尾先見到我目標 ...

當一見到佢地時 ,我笑容即時凍撚到彷如身處明日之後NEWYORK室外雪景

我立即咆哮 : 嘩咩你老母個臭咩呀 ?! 乜撚野黎架呢件 ?? :smile_27: :smile_27: :smile_27:  
(係我心入面 )

目標依然都係姣死人個隻 ,但佢做乜帶個大姐姐黎呀
講左兩句我表情都硬撚埋 ,當我努力勸自己搵佢好處時 ,
唉 ,,仆街 ,除左人妻二字之外 ,真係乜撚都搵唔到優點 ,
冇胸樣唔靚冇腰 ...  (話醜又應該勉強唔係 ) .
唉 ,去唱K之後我忍唔住問狐狸 ,
:smile_19:  是我
:smile_19:  : 狐狸 ,你個F.D同張相唔同左樣GE ?
  : 咩唔同左樣呀 ,你有見過佢咩 ?
:smile_19:  : (拎出手機) ,唔係呢個咩 ?
  : 痴線 ,呢個我家姐黎架 ,你想吉哂我地姐妹阿 ? 同埋我之前話靚O個朋友佢拍拖 ,唔玩呀 .
:smile_19:  : 灰到冇聲出 ...

唉 ..廢話小說 ... 亦唔想多講 .反正呢次3P之旅相當失敗告終 .

離開KTV就去酒店 ,入到去我怕羞 ,佢地兩個一齊強行除哂我衫 ,踢左我去沖涼 ,
我出番黎後佢地就一齊去左沖涼 ,
佢地沖涼之際我諗過走 ,但我又好想吉隻小狐狸 ...
最終留下 ..
大姐佢沖完出黎 ,就拉開我件泡 ...玩我那扯唔起係 JJ :smile_19:
摸左兩下就含左落黎 ... 佢口技應該算幾好 ,但我從來對口冇興趣 ..:smile_19:
更加對佢無興趣 ... 我都半軟不硬咁 ,
咁佢就照自動波戴我套 ,騎上黎 ...
都係硬唔到 ,佢都無乜趣 ,
小狐狸出埋黎 ,佢都飲醉啦 ,一出黎就嘴大姐都唔嘴我 ,見佢地嘴得咁開心 ,
我一樣係無乜癮 ... 但小狐狸佢吉高個PAT錫訓係度GE大姐時 ,
隻無毛鮑對到我正一正 ,真係唔係講笑 ,好一隻小陰唇都收埋GE靚鮑 !!:smile_47:
我就引唔住伸手去搞佢啦 ,
呀屌 ,佢竟然推開我隻手WOO !
怒火中燒GE我 ,即時自己摸兩下 ,神奇寶貝即時脫球而出變番大 ,
戴上套就係後面捉住佢條23腰 ,一頂就頂到一半 :smile_47:
有波幼腰靚鮑又緊 ,真係唔知咩構造囉 ! :smile_47: :smile_47:

其後GE事情 ,就係
我一邊推小狐 ,佢一邊啜大姐胸 ,
我都盡力唔望大姐 ,避免我火力全開GE時候有咩死火問題出現 .
之後小狐叫我唔好冷落佢朋友 ,叫我轉套吉下佢 ,
唉 ... 慘過做鴨 .
轉左套一吉佢就 J 軟 ,郁左幾郁林過林肯 ,我去沖涼算 ,
出到黎大姐偶爾話我無用之類 ,我乜火都熄撚哂 ,除左慾火包括怒火都熄 ,我都廢事理佢 ,話累算 .
跟住小狐狸訓過黎我床 ,玩我 JJ ,玩玩下到佢幫我吹 :smile_40:
正 ,古語有云 ,雄風重震只靠一簫 ,
呢支 ,係支好簫 !

佢吹左唔夠30秒 ,我已經忍唔住拎套 ,話唔駛 ,即套即狗仔佢 ,
今次佢唔駛啜佢朋友 ,而我又狀態全回復 ,真係屌到佢呀呀聲 ,
吉左兩個字轉男上, 玩左陣 ,佢朋友突然講左句唔記得乜撚 ,
我已經唔望佢 ...
但一聽到佢把聲 ,下面一樣變林左過半 ... 唉
之後唯有調整好小狐對腳 ,等佢夾實我 ,我用雙手一齊玩佢PAT ,
(用力按住佢PAT ,一齊向內推 ,都有助令小洞變緊D ,我覺得啦  )

就係咁我就頂住佢子宮壁射哂入岡本0.02度 .
失敗的3P 之旅完 .

之後小狐狸過去深圳時 ,都有搵我戰多場 ,不過今次我講明 ,唔靚唔好帶 ,我會扯唔起 ,
上次吉吉下佢林左成半 ,我諗佢都知驚 ,
今次 ,佢係單拖GE :smile_40: :smile_40:

PS . 想要佢QQ GE朋友唔駛PM我 ,我唔會俾 ,我出黎玩一樣講道義:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆