上一頁下一頁
發新話題

真人真事,我都唔知點算……

收藏  |  訂閱
195  77.5k

你咁早起身....番學?
引用:
原帖由 karasuperb 於 2013-1-14 06:01 AM 發表 查看引用來源

唔係,佢對我好好。
個女仔好靚,唔怪得佢。

佢地又無做到咩,好耐以前既事

引用:
原帖由 Garto 於 2013-1-14 06:02 AM 發表 查看引用來源
你咁早起身....番學?

返工,
要早起set頭,同埋老闆返好早,唔想遲過佢。

至於做咩,就唔講費事人地知啦

勤力

老闆男定女呀?
引用:
原帖由 karasuperb 於 2013-1-14 06:04 AM 發表 查看引用來源

返工,
要早起set頭,同埋老闆返好早,唔想遲過佢。

至於做咩,就唔講費事人地知啦

樓主, 其實無嘢既, 你仲係好細個, 仲可以遇到好多唔同男人.
你有咁想法唔可以怪你, 人係會成長.
有時人總會有比較, 只想送你一句"知足嘗樂".
你做咁多義工, 有時你應該睇到唔少同諗到D問題吖.

至於你男朋友同佢熟咗, 你又要留意下, 佢係咩目的去埋你男友身.
你自己自己會FEEL 到架, 如果佢係因為你而同你男友熟..... 我地唔使教你咁多, 總之日久見人心, 你用心去睇一件事, 自然會留意到.
但你自己記得用理智去CONTROL 住自己個感性啦:smile_30:
老實講, 我唔信那個"EDDIE" 會咁易收手囉.

引用:
原帖由 Garto 於 2013-1-14 06:06 AM 發表 查看引用來源
勤力

老闆男定女呀?

女...

引用:
原帖由 abcd_abcd 於 2013-1-14 06:58 AM 發表 查看引用來源
樓主, 其實無嘢既, 你仲係好細個, 仲可以遇到好多唔同男人.
你有咁想法唔可以怪你, 人係會成長.
有時人總會有比較, 只想送你一句"知足嘗樂".
你做咁多義工, 有時你應該睇到唔少同諗到D問題吖.

至 ...
多謝你鼓勵

男友成日話eddie好好傾,又好人......
我唔知點樣叫佢保持距離。

嚴肅地說,您要明白那個人是純粹搵食。您必須和他絕交,連朋友都冇得做,才可以保護自己。
至於您和男友的事,應該要分開處理。還是靠拍拖這段時間想想他是否與您人生目標一致,可以一生一世的人。

引用:
原帖由 karasuperb 於 2013-1-14 07:15 AM 發表 查看引用來源

多謝你鼓勵

男友成日話eddie好好傾,又好人......
我唔知點樣叫佢保持距離。
其實減少去做義工 ok?

你有辦法繼續避開佢既!
:smile_34:

引用:
原帖由 karasuperb 於 2013-1-13 11:09 PM 發表 查看引用來源
今日係weekend義工日,
我同男友都有去,eddie都有,佢女友無。

我已經刻意避佢,但佢都不時主動同我傾計,
又請我同男友飲野……好似咩野都無發生咁
我男友又同佢好fd,攬頭攬頸,
睇到我都唔好意思……一直 ...
就算唔係真名,你都講太多details喇,如果以上都係真事,eddie見到就知你係邊個。

同埋同佢停就停,唔好話咩佢搵你先會復佢,因為咁只為自己留一條伏線。就係佢搵你都唔需要回。

我好同意樓上有位講,佢專一只係想再同你發生關係,絕無其他感情。

你同你bf一齊與否,都要唸,但都只係另一件事。eddie肯定係玩家,你覺得你原來有能力可以搵個好D,可能亦都只係佢里個玩家蒙蔽你既假像,起碼,我係字裏行間都覺得你好單純,太單純,如果係玩家,唔玩你里類咁單純既人就奇,一個唔該,你仲可以做埋佢SP(or even worse...) so this Eddie is never a choice for u

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆