上一頁下一頁
發新話題

我的那些事 ~首篇~香氣之源 星美 update!!! #24 #39 #114 (長篇 阿家原創)

收藏  |  訂閱
131  17.0k

引用:
原帖由 jameson77 於 2012-11-22 05:51 PM 發表 查看引用來源信得過,但最難control係fd of fd:smile_o16:
正常吖,有d真係:smile_39:

引用:
原帖由 崎小姐 於 2012-11-22 05:59 PM 發表 查看引用來源
邊位呀?

冇野啦,冇可能係

師兄,寫得好好,努力!

香氣之源 星美 之 黑暗中漫舞#1 ~漫舞中的溫柔洗滌~ 續

香氣之源 星美 之 黑暗中漫舞#1 ~漫舞中的溫柔洗滌~

此刻 .... 熱水淋著我同美星既身體....漆黑既環境.. 溫熱既空氣....伴著充滿慾望既喘息在迴響...

P.s 唔好意思要大家等左咁耐... 因為又出左差.. 加上我又失戀了.... 唉!! ~~ 有無絲打陪下我傾計啊.....??

呢個時候... 我將所有獸性都爆發出來, 但又依然溫柔, 我同美星激烈咁係熱水既洗禮之下熱吻左好耐.... 我感覺到美星愈來愈肉緊..
美星邊錫邊低吟 " 嗯...嗄..."
熱水係我地面同面之間流過...就好似要填補起我地之間一切既空隙... 我地亦忘我到想忘記呼吸咁.. 每次停頓都要深深咁吸一口氣之後再來...

我居高臨下咁錫美星...佢好享受然後開始無晒力..美星個頭比我愈壓愈低.. 一路去到我心口... 我地自然咁鬆開對方.. 深情咁對望.. 係漆黑既環境入面.. 我地大家眼入面亦只有對方.. 流過我面上既熱水滴係美星既面上... 美星呼出來既氣仍未冷卻就已經比我吸入體內, 呢種氣息既交換令大家慾望已經到左無法歇止既地步...突然張開口咬左我心口一啖.. 我縮左一縮..
"痛嘛?''美星咬完我.自已仲心痛過我... 用一種好想我食左佢既眼神望住我...我知道呢一咬.係佢想話我知佢好想要既信號..
"不痛.." 我仍然望住美星...
美星突然好肉緊地成個身貼住我, 對手亦好肉緊地抓住我背, 美星張開口, 眼神更加渴求地抬頭望住我,
"要喝嘛?"
"嗯...." 美星小小怕醜都伸長利.. 用舌尖示意要我舌尖與佢相交..
我伸長舌尖... 口水沿住我舌尖滴落美星度. 美星每接往一口.. 就會更肉緊地 呻吟 "呵...嗯~嗯.."

我呢一刻忍唔住了... 我要進一步佔據美星... 我要令佢永遠記住今晚 !

我跪低左... 個頭岩岩係美星肚臍前面.. 美星d毛毛本身已經好靚... 而家比熱水整濕左, 出來既形狀更加迷人.... 美星既肚臍形狀好正, 岩岩好 唔深唔淺, 有d流落來既熱水不斷經過.. 我忍唔住又啜又lam佢肚臍...
"雪...."我不斷咁用舌尖刺激美星既下腹,同時熱水不斷經過美星身體流到我面上同身上...
"啊~~! 癢~... 癢 ..... 嗯~ 嗯~'' 美星既聲音好快由痕變成享受.. 因為 我已經抬高佢一隻腳放左高係浴釭邊....

我把美星最敏感既豆豆, 用我個咀包住, 美星應該感覺到一種濕暖, 來至人既咀巴特有既觸感, 未等美星習慣呢種獨有既剌激... 我就開始輕輕吸啜..
"唔! 唔!" 我一邊啜一邊發出低沉既吟聲, 呢種聲音既震動加上濕暖觸感同輕啜.. 美星開始從體內發出哀吟...
"啊~~! .... 嗯~ 嗯~  家啊  !!~"
美星剛剛稍微適應呢種感覺. 我就開始用舌尖...整條利.. 去剌激佢... 我用手指推起佢豆豆個層薄薄既皮... 再輕輕力咁啜, 輕輕力咁lam .....
''啊~~! 嗯......" 美星係咁既剌激下, 有時對腳會無力咁跌一跌, 佢自已好吃力咁扶住牆... 但牆上又無借力位.. 又濕滑.. 所以 美星不斷咁上下上下咁挪動身體....
我係呢個時候... 食指無名指已經係佢妹妹兩片肉上游戈... 中指突然一挺... 美星已經無力地彎低腰扶住我肩膀借力...
""嗯.... 嗯...... 別這樣呀~~ 家呀~~""
我放開手轉而抓緊美星Pat Pat.. 探頭用咀吸住美星一邊lips..吸左一陣轉到另一邊lips, 好多美星既愛液流落我塊面到, 我另一隻手指公溫柔地係美星豆豆上打圈... 我再轉頭一探... 更深入咁用舌尖頂入美星妹妹度..

呢一刻美星已經失控咁叫.." 依`~~嗯~~家~~家~~"

我張口接住熱水, 儲夠一啖之後, 我用含住熱水既咀... 包住美星既豆豆... 美星微微震左幾震
"不啊~ 不啊~ 我....受...受不了...了''

我知道係時候了... 我兩隻手同時剌激...美星既豆豆.. lips..同入面... 有時再加上我口含既熱水攻擊...

最後一刻我輕微加快速度....美星發出一輪急喘既呻吟.... "嗯..嗯..嗯..嗯..嗯.."

我感到美星入面抽動左幾下...美星已經無力再支撐... 我扶起美星.. 順道我亦企左起身... 美星無力地半坐係浴釭邊..

我弟弟岩岩好對住美星塊面... 我望實美星... 呢一刻佢眼神好迷蒙... 仍然回味緊岩岩既高潮...
美星回個神...張開口... 用一隻手托起我弟弟.. 另一隻手托高我雙蛋蛋...頭低下小小一口將我一邊蛋蛋吸住.... 一邊啜一邊lam
"噢...." 我低聲咁叫
"呵...呵" 美星一邊lam勻我兩隻蛋蛋, 一邊好溫柔用手套弄我弟弟... 我弟弟朝天, 熱水亦不斷剌激住弟弟最敏感既頂端... 哇!! 我個下真係好想射...
我整個人都挨向美星... 弟弟更加係貼住佢塊面既情況下比佢套弄... 好想射...
縱使熱水不斷打在美星臉上.. 令佢不其然閉起眼.. 但每隔一陣.. 美星就會抬頭望實我.. 好似話比我知佢都好享受令我舒服既過程咁~
美星終於好肉緊咁含住我弟弟, 咁樣既情況下, 比美星吸左幾下我已經射了
美星無鬆口, 一路好肉緊咁抓住我Pat Pat, 我射緊時, 美星依然無停下吸啜, 一下一下吞吐 直到我弟弟既跳動完畢...
最最後美星依依不捨咁鬆開口, 口中依然滿滿我的精華, 望實我....好似想我讚佢咁..... 個一刻... 我真係好有成功感...

之後我地好細心咁幫大家沖涼...

"謝謝你...家...你很溫柔''

''我不知道除了可以對你溫柔外... 我可以怎樣對你...''

''美星....對你...我要用盡我的溫柔.."

香氣之源 星美 之 黑暗中漫舞#1 ~漫舞中的溫柔洗滌~

~下篇待續~

可能大家會話咁耐都未真正進入美星既BODY.... 會唔耐煩...

但小弟真係想整晚既過程寫出來, 未有耐先入.....

多謝大家支持. 多多回覆.. 成日跌落第二頁... 不過唔緊要啦. 有人睇我已經好happy

下一篇 起緊名... 大家等等啊

我篇劣文可以勾起你既回憶,細佬都好榮幸,哈哈
引用:
原帖由 崎小姐 於 2012-11-22 05:01 PM 發表 查看引用來源
嗯…唔可以用掛住,係咁岩個post令我想起他,因為我和他應該唔會再見,他不在港了,去了別的地方工作,他經常周圍飛。

師兄,寫得好好,好似現場一樣。

多謝你! 順便推一推
引用:
原帖由 paullai88 於 2012-11-23 02:53 AM 發表 查看引用來源
師兄,寫得好好,好似現場一樣。

THanks
引用:
原帖由 疲休 於 2012-11-15 04:43 PM 發表 查看引用來源
支持好post:smile_o12:

間接讚我? 多謝多謝 :smile_30:
引用:
原帖由 疲休 於 2012-11-17 12:53 PM 發表 查看引用來源
你果然係好po先留言喎

謝謝你
引用:
原帖由 paullai88 於 2012-11-22 09:47 PM 發表 查看引用來源
師兄,寫得好好,努力!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆