上一頁下一頁
發新話題

我的網絡虛擬及真實世界! Page 108: Part XXIV #1606

收藏  |  訂閱
3.1k  227.5k

thx for your support again !
好少 C姐C妹黎呢個POST ~
祝大家身體健康..~~
引用:
原帖由 kraxi 於 2012-1-24 01:05 發表 查看引用來源
support u again!!
happy lunar new year

近排同一位差D一齊既朋友傾開偈, 佢話我記性好勁, 因為佢同我講好多野我都記得, 我話我既記性唔只係講過既野, 連好多感覺我都記得, 佢覺得好奇怪, 點解感覺都可以記到,我答, 只要係妳有心去記既, 唔好話感覺, 其實好多野都一樣記得到.

support呀;)好好睇既故事!

support呀;)好好睇既故事! :smile_40:

師兄…你就好…有得玩
你同t 好似fd 咁

引用:
原帖由 PostitCY 於 24-1-2012 12:52 AM 發表 查看引用來源
Part IX
果日我著得好CASUAL,企左係金鐘戲院!睇下有咩戲好睇,睇睇下,T就指住一出戲(魔戒,唔記得左係2,3)
我:妳岩睇呢D戲咩?
T:我有睇書,覺得好好睇尤其係講亞曼同亞拉岡...........
我:我都好鍾意,但我無睇書
T ...
嘩! ching 好好睇牙… 好 sweet 好兩小無猜既畫面特別係戲院一幕,文筆描寫得好好,好動人。

係度除左啲大波大 JJ 既 posts 真係好難有 ching 個 post 咁感人又甜蜜,我一定會追落去,唔好停牙 ching......

btw T 鐘意左你啦… 哈哈…

怕羞仔係咪多女仔鐘意?樓主都幾多桃花運。

THX for support !
引用:
原帖由 candy;;] 於 2012-1-24 01:50 發表 查看引用來源
support呀;)好好睇既故事!

唔明CHING 講咩“有得玩”
T係一個好隨和既人~
引用:
原帖由 hkchung456 於 2012-1-24 02:42 發表 查看引用來源
師兄…你就好…有得玩
你同t 好似fd 咁

其實而家諗起都幾SWEET架,我都無諗過送完佢返屋企,佢又落返黎。
引用:
原帖由 damabird123 於 2012-1-24 11:10 發表 查看引用來源

嘩! ching 好好睇牙… 好 sweet 好兩小無猜既畫面特別係戲院一幕,文筆描寫得好好,好動人。

係度除左啲大波大 JJ 既 posts 真係好難有 ching 個 post 咁感人又甜蜜,我一定會追落去,唔好停牙 chin ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆