上一頁下一頁
發新話題

戇男連載: 我的一段QQ情 (1-16集+後記 )

收藏  |  訂閱
371  55.3k

come on bro...chapter 4...hurry up la!!!

快點出下集啦>>>
好期待啊

very very interesting

thank you

引用:
原帖由 簡東拿 於 2006-5-25 08:13 PM 發表
如果話小弟前作 “戇男台北奇遇記” 係因為睇左95849727兄的 “LUXY遊記” 而寫的話,呢篇 “我的一段QQ情” 就係因為睇左TKBL兄果篇經典作 “長篇連載沉船記-----如何抉擇?”,有感而發下寫的.我本來想寫與現在女友的事,但因某些原因暫且擱置,之前已經講過原因,在此不贅.TKBL兄,無論我呢篇野寫成點,你都要出新故事 “阿香與我” 呀,呢度唔只我一個想睇呀,大把師兄等你嘅續集架,唔好令我地望穿秋水先得架,嘻嘻…..
首先多謝師兄抬舉,因為我而寫,咁我都唔令你失望, 我一定會追住你來看, 嘆番餐飽先,嘻嘻。

而“阿香與我”,係呢個時候,內容實在不夠充實,我唔想寫出來後太空泛,所以要等多點劇情先出手,希望師兄們唔好介意

引用:
原帖由 臭陳 於 2006-5-26 03:32 PM 發表

師兄,我睇完你篇大作,先有衝動出"沉得開心",快d出阿香與我喇
我會儘快組織,睇下點可以將D內容寫得更具劇力

引用:
原帖由 tp959995 於 2006-5-26 10:32 AM 發表
你受唔受浙江女友....
師兄,唔係好明你講乜?你意思係咪我忍唔忍到我現任女友的脾氣呢?

引用:
原帖由 TKBL 於 2006-5-26 08:53 PM 發表
首先多謝師兄抬舉,因為我而寫,咁我都唔令你失望, 我一定會追住你來看, 嘆番餐飽先,嘻嘻。

而“阿香與我”,係呢個時候,內容實在不夠充實,我唔想寫出來後太空泛,所以要等多點劇情先出手,希望師兄們唔好介意
明白,明白.

我和她是QQ上識的,是見過的,也發生了一些事了..........
很耐沒找她了,我想她己回家結婚了吧
我也不知你說的是否她,多謝解答

引用:
原帖由 TKBL 於 2006-5-26 08:58 PM 發表

我會儘快組織,睇下點可以將D內容寫得更具劇力
十分期待中

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆