上一頁下一頁
發新話題

Love Game ( Update P.7 #95,p.12 #178,P.24 354#)

收藏  |  訂閱
523  42.8k

引用:
原帖由 tina1223 於 2011-9-30 04:17 PM 發表 查看引用來源

通常我去玩都是跟朋友一起跳跳舞呀聊聊天,別人的企圖我不想知道,我也不會玩很瘋的
飲多兩杯就好難講啦

引用:
原帖由 RayC12 於 2011-9-30 04:15 PM 發表 查看引用來源
Make your own decision but no regret!
Hope you can recover sooner!!
Hope our conversation here can relieve a bit for you
Thanks Ray, it Does help me a lot. I really really understand what u told, but maybe its just the matter of time.
Pls follow my post, nice to meet u here.

引用:
原帖由 路經此地女 於 2011-9-30 04:17 PM 發表 查看引用來源

所言甚是!

我男人早幾日睇左人地部電腦,見到人地幾年前d相
跟住竟然話:咩你以前醜咁多既:smile_19:
我話:我去左削骨加abc餐丫嘛...你唔知咩?唔係同你一齊去既咩?

佢信囉...
哈哈哈,他很可愛啦,你們一起多久了?
那麼你現在是否完全版了?Wakakakaka
如果我POST以前D相,同E家比,我想也有人信我去了整形....:smile_44:

引用:
原帖由 tina1223 於 2011-9-30 04:26 PM 發表 查看引用來源

哈哈哈,他很可愛啦,你們一起多久了?
那麼你現在是否完全版了?Wakakakaka
如果我POST以前D相,同E家比,我想也有人信我去了整形....:smile_44:
我之前搞結婚,拎張小學班相出來玩遊戲,鬥快找我
我阿媽圈錯左人:smile_o02:

引用:
原帖由 pakz 於 2011-9-30 04:19 PM 發表 查看引用來源
我也是,不過我趁不忙工作來談天說地

還有一個多小時就放工了~~ 有沒有節目呀?

引用:
原帖由 diy02212920 於 2011-9-30 04:20 PM 發表 查看引用來源
飲多兩杯就好難講啦
應該不會吧,我的朋友都很疼我的,會保護我:smile_40:

引用:
原帖由 路經此地女 於 2011-9-30 04:28 PM 發表 查看引用來源

我之前搞結婚,拎張小學班相出來玩遊戲,鬥快找我
我阿媽圈錯左人:smile_o02:
哈哈哈哈哈,連你媽都搞錯你,可以想像你改變了有多少!!
我笑左出聲 BTW...

引用:
原帖由 tina1223 於 2011-9-30 04:34 PM 發表 查看引用來源

哈哈哈哈哈,連你媽都搞錯你,可以想像你改變了有多少!!
我笑左出聲 BTW...
我pm左你呀:smile_o06:

沒有啦
我都想有節目==
引用:
原帖由 tina1223 於 2011-9-30 04:31 PM 發表 查看引用來源

還有一個多小時就放工了~~ 有沒有節目呀?

引用:
原帖由 pakz 於 2011-9-30 04:38 PM 發表 查看引用來源
沒有啦
我都想有節目==

為什麼? FRIDAY NIGHT WO! 咁既天氣如果我唔去 clubbing 應該會去打邊爐:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆