上一頁下一頁
發新話題

同太太的關係十分矛盾. Updated #1, #2, #50, #101 (7/9/2011) ...

收藏  |  訂閱
145  58.5k

下?結左幾年到而家仲未成功做到?

有冇去睇醫生認真面對個問題?用科學角度去睇?
引用:
原帖由 waiwai8964 於 2011-9-7 02:26 PM 發表 查看引用來源

well...
佢心情好,又加想我得憫, 咁佢咪幫我出囉.
佢心情好,幫我出時佢都興奮嘅
但有時我情願自己攪掂就算

引用:
原帖由 KK2628KK 於 2011-9-7 11:09 PM 發表 查看引用來源
師兄好同情你的遭遇衆衆有咁樣的太太衆衆衆

別怪她啦

女人第一次要狼心小小啦
再唔咪落多D KY:smile_30:

Sorry 見到你好慘, 但我有少少忍唔住笑..sorry!!!

btw 入番題先~

我覺得你真係好愛佢!!忍咁耐都可以!!:smile_13:
其實係咪佢有D 咩心理關口過唔到呢?!?!
無理由真係怕到咁呀!??!?!?!?!?!?!?!?
搵個好D 既Mood~浪漫D! 引導佢!!!
去旅行呀?! 澳門都好呀!RELAX D FEEL 好D 架WO!

我以前至鍾意同男友去旅行個陣做!
一黎大膽D! 開開心心飲下酒, (其實飲好少,不過硬係覺得MOOD 正D )
會好想好想好想要架!!!
要引佢, 引到佢好想要個種感覺~
可能慢慢咁..錫幾下, 啜幾下...總之唔好俾佢咁快滿足!!!XDDD

浪漫氣氛下,加上酒意,或會有意想不倒的收獲。

引用:
原帖由 wingchelsea 於 2011-9-7 11:37 PM 發表 查看引用來源
下?結左幾年到而家仲未成功做到?

有冇去睇醫生認真面對個問題?用科學角度去睇?

事到如今
我唸唔係科學可以解決到
我有建議過
不過佢唔肯去

waiwai:
你下次等她幫你含到硬時,就要粗魯D一野插入去。。。。。。過了第一下後。。。。。。她就會有反應了。努力!祝你早日有性福!

你可以當我八掛,唔好意思

咁你由由口交編 開始到今日, 都係好似月事咁, 一個月先行埋一次. 都係搞左開頭冇埋尾, 次次佢都用口/ 手同你解決???

佢本身又冇"想"你搞先...

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2011-9-8 03:22 AM 發表 查看引用來源
女人第一次要狼心小小啦
再唔咪落多D KY:smile_30:
試過用ky,唔惦牙

引用:
原帖由 hlshkg 於 2011-9-8 11:18 PM 發表 查看引用來源
你可以當我八掛,唔好意思

咁你由由口交編 開始到今日, 都係好似月事咁, 一個月先行埋一次. 都係搞左開頭冇埋尾, 次次佢都用口/ 手同你解決???

佢本身又冇"想"你搞先...
有時係佢引我嫁
次次都攪到人硬曬又唔比人,唉.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆