上一頁下一頁
發新話題

喜愛被強暴(相 PG 44, 61)

收藏  |  訂閱
1.1k  171.7k

引用:
原帖由 lovelywretch 於 2011-7-28 07:12 PM 發表 查看引用來源

無謂啦! 放多 D 唔同既相咪知道真假 lor:smile_o01::smile_o01:, 男人我無性趣, 架都係留番俾你自己丟:smile_o16::smile_o16:,
喂 好喇  唔好挑釁人地啦 =-=  好地地做咩嘈呢  快d搵條女汁返濟 下下火    樓主又搵條仔汁返濟啦  搞掂!!!完事

樓主,乜你甘開放!:smile_27:

引用:
原帖由 coconut1979 於 2011-7-28 06:26 PM 發表 查看引用來源
:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12: 多謝哂. 我媽咪有時都叫我5好咁粗魯...但慣o左...哈...
重以為妳只鐘意又粗又硬.

引用:
原帖由 chan9898 於 2011-7-28 07:20 PM 發表 查看引用來源

重以為妳只鐘意又粗又硬.
咁 ~ ~ ~ 又粗又硬 :smile_o05: :smile_o05:  梗係 ~ ~ ~ :smile_o05: :smile_o05:  中意喇!

引用:
原帖由 coconut1979 於 2011-7-28 07:07 PM 發表 查看引用來源

咁假咩呀! 你搾過呀? 咁叻睇2睇就知假野! 哇, 好x勁呀, 你對咩眼泥架? 使唔使post埋個樣比你睇好5好呀? 不如出埋泥比你楂丫, 好5 好? 面係人比, 架就係自己丟.  人地話好男不與女鬥, 睇泥...你真係5似男人wow! ...
有D人係咁,唔低得.
都係小句吧

引用:
原帖由 coconut1979 於 2011-7-28 06:45 PM 發表 查看引用來源

好架, 有時bf 裝我訓到好lum既時候, 就唔理就咁督入泥, 好x正架. :smile_o05: :smile_o05:
係呀,真係好多女仔都鐘意俾人強.
話咁先MAN

:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:

推薦左你了:smile_o12:   唔好勞氣 開心返啦 下

引用:
原帖由 coconut1979 於 2011-7-28 07:22 PM 發表 查看引用來源

咁 ~ ~ ~ 又粗又硬 :smile_o05: :smile_o05:  梗係 ~ ~ ~ :smile_o05: :smile_o05:  中意喇!
咁妳遇過幾多條正野呀?

引用:
原帖由 coconut1979 於 2011-7-28 06:46 PM 發表 查看引用來源

算喇! 有d廢人話我個胸係紙wow.....唉 ~ ~ ~ :smile_o03:
耳聼未為實,眼見未為真
我唔會理人地噏 咩,到呢個階段,都係吹水唓,nothing lose
期望他日可以驗明正身呀

引用:
原帖由 coconut1979 於 2011-7-28 07:07 PM 發表 查看引用來源

咁假咩呀! 你搾過呀? 咁叻睇2睇就知假野! 哇, 好x勁呀, 你對咩眼泥架? 使唔使post埋個樣比你睇好5好呀? 不如出埋泥比你楂丫, 好5 好? 面係人比, 架就係自己丟.  人地話好男不與女鬥, 睇泥...你真係5似男人wow! ...
唔好嬲,當佢透明

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆