上一頁下一頁
發新話題

我老婆點先可以令大家著火??#1 #4 #7 #22 #29 #45 #112 #165 #277 #366 #443

收藏  |  訂閱
519  121.5k

還是大大SUPPORT CHING 和阿嫂的靚相!

老婆呢幾日受到各位師兄強烈激勵,每次比我掂下佢身上任何一忽肉都變得好敏感,摸多幾下都會濕晒,於是琴晚再接再厲又黎多次,插入去5分鐘唔到已經潮吹左一次,老婆呢幾日經歷太多次高潮,開始有d頂唔住,實在要抖抖先,就趁中場休息影左d濕到淋相(部份vip師兄應該已經見到有幾濕了),過左一陣繼續努力,呢次過程冇乜特別,重點係完事後既事

雙雙到達高潮,射左一大攤精入老婆裡面之後,老婆攤左係sofa幾乎昏迷咁滯,10分鐘後老婆開始有返d意識,就起身去廚房飲水,然後見到垃圾桶差不多滿晒,就無意識地抽起垃圾袋出去後樓梯掉,當掉完後推開防火門行返入來時,隻lift門同時打開左,原來係隔離屋個男人返來!!!! 老婆呆左一呆,突然諗起,仲著住see thru 性感睡衣,半邊胸跌左出黎露晒點,兩邊大脾涼浸浸,我d精流緊落黎!!!!

老婆即時心跳加速,快步行返入屋,喘晒氣話返比我聽,我攬實佢用好淫蕩既聲音係佢耳仔邊問佢"比陌生男人望到你感覺點呀" 老婆口冇答我,但係個身又開始典下典下......

引用:
原帖由 couplescrazy 於 2011-7-10 01:35 AM 發表 查看引用來源
老婆呢幾日受到各位師兄強烈激勵,每次比我掂下佢身上任何一忽肉都變得好敏感,摸多幾下都會濕晒,於是琴晚再接再厲又黎多次,插入去5分鐘唔到已經潮吹左一次,老婆呢幾日經歷太多次高潮,開始有d頂唔住,實在要抖抖 ...
ching 可否 send  D 相睇下, 剛 send 左 email 比你
謝!!

引用:
原帖由 couplescrazy 於 2011-7-10 01:35 AM 發表 查看引用來源
老婆呢幾日受到各位師兄強烈激勵,每次比我掂下佢身上任何一忽肉都變得好敏感,摸多幾下都會濕晒,於是琴晚再接再厲又黎多次,插入去5分鐘唔到已經潮吹左一次,老婆呢幾日經歷太多次高潮,開始有d頂唔住,實在要抖抖 ...
恭喜CHING,讓我再大大力推CHING和阿嫂先!:smile_o01:

引用:
CHING我又想睇相了,may I ?

多謝師兄, 真係好正
有冇多D好野欣賞下?:smile_35:

引用:
我都黎支持下先~
email 有無相睇架? :smile_34:

VIP 師兄們,覺得個優惠滿意嗎

引用:
原帖由 couplescrazy 於 2011-7-10 02:35 AM 發表 查看引用來源
:smile_30:阿嫂真係多汁~ 極品~!!!

引用:
原帖由 couplescrazy 於 2011-7-10 02:35 AM 發表 查看引用來源
真係無得頂
多D就重正

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆