上一頁下一頁
發新話題

UPDATE最終回!! 我淪陷了!! (#345相 異國迷情 #520 上 #600 中 #604 下 #609 後記)

收藏  |  訂閱
742  198.8k

一定係啦 "都無人 天助我也"

不過講完之後, 係OFFICE度真係冇手多了.
引用:
原帖由 死死死 於 2011-5-11 01:51 AM 發表 查看引用來源
咁佢可能覺得個時係適當既時候

引用:
原帖由 寂寞小JM 於 2011-5-11 01:38 AM 發表 查看引用來源
哈哈哈... 咁你想唔想同我做朋友呀?
做朋友..做朋友:smile_o13:

咁佢仲有冇搵你得閒抽返板

想同我做朋友既 請祝我6月搵到份好工啦
咁返工既時間, 我真係冇得識朋友.....

引用:
原帖由 寂寞小JM 於 2011-5-11 01:56 AM 發表 查看引用來源
哈哈...咁祝你6月搵到好工~

哈哈.....唔會掛會有幾冇時間呀
btw祝你6月搵到好工

呢個問題...... 係公司樓下公園攬錫LAW 冇做了.....

我上次無心之下引到佢,
我冇戴BRA 著左件白色TOP + 恤衫, (係第一次咁著返工)
係公司有少許冷氣, (其實唔凍既)
不過我飛釘LAW, 去TOILET果陣發現左, 咪即刻返OFFICE著返件褸.

後來我SMS俾佢話俾佢知呢件事, 佢話"引死左我"
引用:
原帖由 為D迷 於 2011-5-11 01:56 AM 發表 查看引用來源
咁佢仲有冇搵你得閒抽返板

我而家同你地打緊我既"畢業論文"呀
返工返學又要做功課同PROJECT.....
我都真係好忙GA
引用:
原帖由 為D迷 於 2011-5-11 01:57 AM 發表 查看引用來源
哈哈.....唔會掛會有幾冇時間呀
btw祝你6月搵到好工

去訓啦 明天繼續打, 可能日頭都會出POST GA!!

引用:
原帖由 寂寞小JM 於 2011-5-11 01:56 AM 發表 查看引用來源
咁我都祝你6月搵到份好工!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆