上一頁下一頁
發新話題

桑拿妹與髮郎妹的分別

收藏  |  訂閱
134  29.9k

温州 :smile_13:  姐係 福建城 果D

而家 深圳冰處有呢:smile_41:

但凡有女子坐在門口,著D絲質制服,又有危紅光管。

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-3-10 11:49 PM 發表 查看引用來源
温州 :smile_13:  姐係 福建城 果D

而家 深圳冰處有呢:smile_41:
回覆:但凡有女子坐在門口,著D絲質制服,又有危紅光管。
           多數都係。在布吉見過。

羅湖 福田 仲有無呢:smile_41:

布吉又咩價位

我談温州港,只是讓D Brother 知道有late d服務!

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-3-11 12:02 AM 發表 查看引用來源
羅湖 福田 仲有無呢:smile_41:

布吉又咩價位
回覆:我談温州港,只是讓D Brother 知道有late d服務!
            其實價錢不便宜,看全相都要120元左右。d女質素同髮廊差不多。

水贝一路那边也有一间温州城!

師兄真係見識廣博,經驗豐富。但又謙遜有禮,言無不盡,實在難能可貴!

沙咀定水庫新邨好d,因為兩邊唔同地方,詳盡介紹下,可以的話留電話俾我呀..
引用:
原帖由 鄭子洋 於 2011-3-9 18:47 發表 查看引用來源

回覆:沙咀及水庫新村。可看番在下之前的帖子。
           水庫新村可過羅湖,打的約20元到,牌方附近有。
           話有間陽光bar,店內有人招客(資料來自其他師兄)

不好意思。

引用:
原帖由 oysterlau 於 2011-3-11 07:02 PM 發表 查看引用來源
沙咀定水庫新邨好d,因為兩邊唔同地方,詳盡介紹下,可以的話留電話俾我呀..

回覆:我只係去過沙咀,未去過水庫新村。只是d師兄推介資料。
           我打算今過星期日,才實地考察。
            而三月份d女可能還未回巢,如果還要去,沙咀隱陣d囉!

多謝師兄過賞!

引用:
原帖由 alexnewbie 於 2011-3-11 05:03 PM 發表 查看引用來源
師兄真係見識廣博,經驗豐富。但又謙遜有禮,言無不盡,實在難能可貴!

回覆:多謝師兄過賞!希望各位師兄多多報料。

之前有位師兄報料----到江門玩,

在羅湖商業城坐車2.5小时到,利家城中,的桑拿不錯,
又年青又靚,由於晚上太多客,下午6时前到會好。

在此,希望各師兄,可以講多d其他較遠城市的情況,
是否d囡囡質量都在下跌中,如果沒影响,請報料。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆