上一頁下一頁
發新話題

今日又係office 俾個死佬玩震蛋 (加左1張相)

收藏  |  訂閱
199  35.2k

引用:
原帖由 viviyyu 於 2011-2-18 12:03 AM 發表 查看引用來源
Pm爆左,就吾可以收同發 pm,連睇刀睇吾到,要del晒先

謝謝小小V分享 好鍾意多水:smile_47: :smile_47:
論壇公告2月14號起取消新手PM功能
相信小小V要等到升lev 後才可PM了

引用:
原帖由 小小V 於 2011-2-18 12:04 AM 發表 查看引用來源

你又知? 有時我自己都會出去玩下, 個死佬又自己出去玩, 大家都有共識
最緊要玩得開心

引用:
原帖由 viviyyu 於 2011-2-18 12:03 AM 發表 查看引用來源
Pm爆左,就吾可以收同發 pm,連睇刀睇吾到,要del晒先

你又POST返相出黎..
唔怕俾人PM??

引用:
原帖由 小小V 於 2011-2-16 10:25 AM 發表 查看引用來源
今日出門口前, 個死佬又叫我帶埋震蛋返工, 仲要我放埋入妹妹裡面一齊坐mtr, 但我就死都唔俾個remote 佢, 等佢冇得玩, 你地都知mtr 勁多人架啦,我又好易濕, 所以等佢返到公司先俾佢, 唔俾佢由至可, 一俾佢, 佢個死佬 ...
睇見妳張相已經硬咗

引用:
原帖由 小小V 於 2011-2-18 00:02 發表 查看引用來源
個死佬最鐘意見到我俾佢搞到面都紅晒  又唔叫得, 搞到我成日俾仔望
望到你面紅紅,吸引死人咩=)

OFFICE 都可以咁激... :smile_42:

好靚女喎!!
我都想睇你玩蛋果陣個樣!

引用:
原帖由 小小V 於 2011-2-18 12:04 AM 發表 查看引用來源

你又知? 有時我自己都會出去玩下, 個死佬又自己出去玩, 大家都有共識
咁好,各有各食:smile_o10: :smile_o13:

硬哂:smile_47:

引用:
原帖由 小小V 於 2011-2-16 10:25 AM 發表 查看引用來源
今日出門口前, 個死佬又叫我帶埋震蛋返工, 仲要我放埋入妹妹裡面一齊坐mtr, 但我就死都唔俾個remote 佢, 等佢冇得玩, 你地都知mtr 勁多人架啦,我又好易濕, 所以等佢返到公司先俾佢, 唔俾佢由至可, 一俾佢, 佢個死佬 ...
出晒水水喇!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆