上一頁下一頁
發新話題

~~無心的誘惑 (part2,3,4@P3,10,15 ***ending [email protected]***)

收藏  |  訂閱
365  107.5k

樓主不得了呀....D肌肉~Support

引用:
原帖由 ~Rickytam 於 2011-2-9 12:39 PM 發表 查看引用來源

You are sort of like educating your daughter
Ha
咩丫,我亞媽同兩個表姐都係咁同我講袈,起初唔信,一試過之後先知亞媽係對既,多謝媽咪!!!

引用:
原帖由 大耐群鷹 於 2011-2-9 01:58 PM 發表 查看引用來源

應該畢業年幾咋噃,我鍾意:smile_o09:
洗乜講,仲係好朴朴脆袈,同埋仲係好緊添喎............:smile_o05: 我指我既皮膚喎,你班死佬咪亂諗惹阿下......!!!:smile_o04:

引用:
原帖由 Sexy_Bitchs 於 2011-2-9 02:18 PM 發表 查看引用來源
樓主不得了呀....D肌肉~Support
Haha
Thanks

Your body is impeccable!

引用:
原帖由 SexyStuff 於 2011-2-9 02:34 PM 發表 查看引用來源

洗乜講,仲係好朴朴脆袈,同埋仲係好緊添喎............:smile_o05: 我指我既皮膚喎,你班死佬咪亂諗惹阿下......!!!:smile_o04:
You always say something 引人入性!!!

引用:
原帖由 ~Rickytam 於 2011-2-9 03:35 PM 發表 查看引用來源

You always say something 引人入性!!!
哼.........!!!!洗乜講,點只?若果你見到我個sexy body仲更加引人入性,令人想入非非添喎。好多男人都係咁同我講既,哼,想西少喳嘛,你估我唔知佢地d惹,一於唔比佢地,淨係留翻比honey袈喳..........:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 ~Rickytam 於 2011-2-9 03:17 PM 發表 查看引用來源

Haha
Thanks

Your body is impeccable!
樓主咪練大隻住啦.. 快D 出埋下一PART 先得架...唔好攪到要個個係度練頸既..MUSCLE....

引用:
原帖由 SexyStuff 於 2011-2-9 03:52 PM 發表 查看引用來源

哼.........!!!!洗乜講,點只?若果你見到我個sexy body仲更加引人入性,令人想入非非添喎。好多男人都係咁同我講既,哼,想氹西少喳嘛,你估我唔知佢地d惹,一於唔比佢地,淨係留翻比honey袈喳.......... ...
That's good
專一係好事

引用:
原帖由 gary7641 於 2011-2-9 04:20 PM 發表 查看引用來源

樓主咪練大隻住啦.. 快D 出埋下一PART 先得架...唔好攪到要個個係度練頸既..MUSCLE....
Will post it tonight!

引用:
原帖由 ~Rickytam 於 2011-2-9 05:19 PM 發表 查看引用來源

Will post it tonight!
ICIC,你畢左業幾耐?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆