上一頁下一頁
發新話題

老公陪我一齊出去勾引男人

收藏  |  訂閱
120  38.1k

响引人入性,好”性”嘅女版友最值得支持!支持一下先

引用:
原帖由 anne1027 於 2011-1-12 03:05 PM 發表 查看引用來源
係度睇著好多post,係關於兩公婆,或男女朋友一齊出去玩的,我知有好多人反對,但對於我來講,我會接受,開始時我都會諗係唔係老公唔鐘意我,如果係鐘意又點會接受到自己老婆出去比人玩,
首先我要講我自己先,我同老公開始拍 ...
真的嗎?:smile_41: :smile_41: :smile_41:

回覆 5# 的帖子

Look forward to your reports .

我以前未試過時唔識諗咸濕野架!識諗sex就已經試左,所以無經過你呢個階段囉!
引用:
原帖由 osakagirl_07 於 2011-1-23 03:07 發表 查看引用來源

唔,多謝妳呀(感動中):') 我會加油架啦

但係,未試過就濕係咪唔正常架?嘩:')  定係我真係我BF所講嘅...嘩:')

我都好羨慕呀!
引用:
原帖由 osakagirl_07 於 2011-1-23 03:09 發表 查看引用來源

唔, 真架,Annie妳哋真係好幸福呀 (羨慕中)

引用:
原帖由 zoezoebaby 於 2011-1-24 01:14 AM 發表 查看引用來源
我以前未試過時唔識諗咸濕野架!識諗sex就已經試左,所以無經過你呢個階段囉!

嘩,姐姐,妳都幾"清純"嗰喎 嘻嘻嘻
講笑啦

Agreed,,,,consenting adults and no harm to 3rd parties...GO AHEAD AND HAVE FUN

引用:
原帖由 kk.8522 於 2011-1-20 02:17 PM 發表 查看引用來源
同我地兩公婆既情況一樣呀!
我都好鐘意我老婆咁樣!!
願聞其詳,有冇心得交流下,我暫時都只係同老婆做緊時叫佢幻想下比第二個人睇下西西,仲可以點?

hehe, 都幾架, thank you~!
引用:
原帖由 osakagirl_07 於 2011-1-24 13:04 發表 查看引用來源

嘩,姐姐,妳都幾"清純"嗰喎 嘻嘻嘻
講笑啦

support:smile_o02:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆