上一頁下一頁
發新話題

相擁到天亮.....(p.8 ending/p.9最後更新)

收藏  |  訂閱
137  20.9k

引用:
原帖由 damabird123 於 2010-11-24 05:59 PM 發表 查看引用來源

妹,個end 好得意啊!笑死,你ex 硬係無聽黃霑敎~緊急關頭揾啲保鮮紙頂著先吖痳

一定繼續支持…
好刮架喎.............

引用:
原帖由 Violet~紫 於 2010-11-24 05:49 PM 發表 查看引用來源
"其實... 我到而家都好鍾意你...." 我地又再一次kiss...
kiss既同時~ 佢亦準備進入... 我即刻叫停! 我問佢袋袋呢...
佢竟然話冇....
成盆冷水照頭淋既感覺.........
唔好以為諗住一句我仲好鍾意你就唔洗用dom do ...
點會有人媽义你呢?你又諗多左,我地只會讚你。 其實點解你唔同佢搞掂~先完~

引用:
原帖由 spsex 於 2010-11-24 06:00 PM 發表 查看引用來源

好刮架喎.............
ching, 你試過呀?我唔知啊… 我未試過,不過啊霑叔敎架咋… :smile_o03:

引用:
原帖由 spsex 於 2010-11-24 05:54 PM 發表 查看引用來源

佢可能係想餓下你先... :smile_o04:
OH NOOOOOOOOOOOOOOOOOO~~~~~~~~~~

到而家都未食我.... 唉...

引用:
原帖由 damabird123 於 2010-11-24 06:04 PM 發表 查看引用來源

點會有人媽义你呢?你又諗多左,我地只會讚你。 其實點解你唔同佢搞掂~先完~
我當時打擊實在太大...
呆左... 咁佢自己都衝入廁所囉... 是旦啦:smile_o16:

引用:
原帖由 Violet~紫 於 2010-11-24 06:10 PM 發表 查看引用來源

呆左... 咁佢自己都衝入廁所囉... 是旦啦:smile_o16:
咁又係,對住靚腿妹都無料到,我係你都嬲喇!起碼都問吓你係未安全期吖!或者體外爆痳…

係我就飛落街買啦:smile_30:

7仔同OK咁方便...雖然買完上黎可能冷哂...冇哂FEEL:smile_13:

引用:
原帖由 Violet~紫 於 2010-11-24 06:10 PM 發表 查看引用來源

唔好嬲喇,齊齊放工喇…

我搬左啦~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 Violet~紫 於 2010-11-24 06:28 PM 發表 查看引用來源
我搬左啦~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
搬左~~~~~~~~~~?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆