上一頁下一頁
發新話題

10月1日 星期五,珠海酒吧狂歡

收藏  |  訂閱
355  18.3k

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-25 10:57 AM 發表 查看引用來源

:smile_o14: 咁你都估得到
伯有....你想優靈狗定憂發生做你新抱仔??

引用:
原帖由 pronto 於 2010-9-25 11:01 AM 發表 查看引用來源

呢樣就要叫世伯"面試"過先:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-9-25 11:01 AM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 邊件籮大就邊件啦~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-25 11:06 AM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 邊件籮大就邊件啦~~
但世伯話邊件波大就邊件喎:smile_47::smile_47:.....你兩老拆掂去先:smile_o14:

引用:

:smile_o16: .....

引用:

引用:
引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-25 10:57 AM 發表 查看引用來源

:smile_o14: 咁你都估得到
做下好心咪搞企啦....蟻在熱鍋

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2010-9-25 10:59 AM 發表 查看引用來源

貢借我個比你
巧感動...:smile_o06: 但係都用唔到...:smile_o03:

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2010-9-25 11:10 AM 發表 查看引用來源

做下好心咪搞企啦....蟻在熱鍋
都係7哥有人性...你地個個都矛人性架....:smile_o03:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-25 11:11 AM 發表 查看引用來源

都係7哥有人性...你地個個都矛人性架....:smile_o03:
收回鄉咭其實好小問題啫.....去中旅社報失啦!

引用:
原帖由 pronto 於 2010-9-25 11:15 AM 發表 查看引用來源

收回鄉咭其實好小問題啫.....去中旅社報失啦!
屌你...我要整過張咪又係要我老母同我去...:smile_o16:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆