上一頁下一頁
發新話題

巴士DIY !! 好剌激!!!加左4張brabra相!! update p.48

收藏  |  訂閱
862  217.9k

支持下你,好彩你坐既紅隧巴士出哂名無咩人搭姐!

5, 6 點既 113 好多人架wor-3-

引用:
原帖由 kraxi 於 2010-7-24 01:57 發表 查看引用來源
5, 6 點既 113 好多人架wor-3-
似乎靚女都有坐開喎!講真過海線除373之外,其他點會響果個時間坐唔滿丫!

引用:
原帖由 loveelephant 於 2010-7-23 08:16 PM 發表 查看引用來源
各位哥哥姐姐大家好!又係我愛象妹:smile_o15:
唔知係未呢排成日上黎引版,同覺位交流多左,
搞到我成日都好痕,好想要,耐何男朋友仔同我又夾唔到時間!
所以,呢排成日都DIY !:smile_o05:
今日仲係巴士度玩添 ...
玩得咁激呀

響過海巴士度嚟:smile_47:

引用:
原帖由 loveelephant 於 2010-7-23 08:16 PM 發表 查看引用來源
搭車遇到您就好喇
有得睇你自慰
俾D仔睇到咪益左佢地囉
可能引來好多人想同你開房添呀
唔知到時幾多P囉?

本人修理漏水真係有一手!!
洗唔洗我幫你修理下

@@ 113 .. 哈哈.. 玩得咁激.. 我都吾敢:smile_46:

引用:
haha...等我下次又去搭呢班巴士先:smile_o01:

哈 又引人又好笑
你有無整濕人地張登呀。。。

嘩,係巴士自己黎,真係諗都無諗過

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆