上一頁下一頁
發新話題

My summerboys for sex

收藏  |  訂閱
711  74.5k

引用:
原帖由 newiden 於 2010-6-9 10:59 PM 發表 查看引用來源
難得,樓主如此豪邁,如能成為裙下之臣,相信是一種福氣!

支持!
太過獎了~哈哈

引用:
原帖由 kingsbar2006 於 2010-6-9 22:53 發表 查看引用來源

我諗你吾會我寸你....
引版入面既所謂大波,真係要幾多有幾多,將自已真正show出黎冇乜幾個!
你抵讚!

仲有好多ching buy你ㄚ:smile_o11:
要記住都有唔少假相!

wa:smile_o04:.....好身材...哈哈....good report:smile_o12:  ...

引用:
原帖由 kingsbar2006 於 2010-6-9 11:02 PM 發表 查看引用來源

其實,網上面有太多鬼鼠既野喇.....冇波既就谷對波出黎.......醜女就享受比人當公主,女神咁拜......千奇百怪!:smile_o01:

上個星期先踼爆條女用台灣妹假相....:smile_o01::smile_o01:
我知道...那個"我的第一次"嘛,
難得還有這麼多人陪她癲.....

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-6-9 11:06 PM 發表 查看引用來源

我知道...那個"我的第一次"嘛,
難得還有這麼多人陪她癲.....
樓主和 J 先生於叢林間大戰,享受了多久?好奇一問。:smile_30:

引用:
原帖由 pacochanhk 於 2010-6-9 11:06 PM 發表 查看引用來源
wa:smile_o04:.....好身材...哈哈....good report:smile_o12:  ...
當我有c cup的時候就覺得c cup很小,想要更大的,
正如得到了一個橙就想得到一個西柚.....

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-6-9 23:08 發表 查看引用來源

你唔會有D就要E嘛?

引用:
原帖由 newiden 於 2010-6-9 11:07 PM 發表 查看引用來源

樓主和 J 先生於叢林間大戰,享受了多久?好奇一問。:smile_30:
大約30-40min吧...xd

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-6-9 11:08 PM 發表 查看引用來源

人的慾望是無限的,但能力和資源卻是有限的。

哈哈!不過,C Cup 已足夠使用。

易地而處,女性的雙乳太大,是一種沉重的負擔。

只要玩得盡興,盡性,就足夠。

引用:
原帖由 DT1821 於 2010-6-9 11:10 PM 發表 查看引用來源

你唔會有D就要E嘛?

應該不會吧,最多到時會想自己再長高點

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆