上一頁下一頁
發新話題

男友唔想玩3P

收藏  |  訂閱
123  28.4k

引用:
原帖由 marksmart 於 2010-6-8 11:25 AM 發表

咁妳依家係唔係仲好想玩呢??? 我之前都有玩過, 隔左一段時間冇玩, 依家又有d癮黎...... :smile_47:
係會心思思,不過唔會咁做lu...唔係比bf知道會大鑊, 唔值得, 反而想佢咸濕多d仲好

引用:
原帖由 hkcsl 於 2010-6-9 12:38 PM 發表 查看引用來源

係會心思思,不過唔會咁做lu...唔係比bf知道會大鑊, 唔值得, 反而想佢咸濕多d仲好
咁咪搵多條女比佢囉......:smile_o11:

引用:
原帖由 醉爆 於 2010-6-9 12:37 PM 發表

妳玩開真槍....假9緊冇free啦.....:smile_o11:
NO, 假ge都可以有高潮, 但以前成班男仔把口好抵死, 扑野有交流又講吓咸濕野先過引,就算佢哋扑野時不斷講粗口我都覺得好有型, 反而同bf搞野時, 佢唔敢亂講野, 但會好溫柔咁問我痛唔痛, 舒唔舒服咁啦

引用:
原帖由 hkcsl 於 2010-6-9 12:44 PM 發表 查看引用來源

NO, 假ge都可以有高潮, 但以前成班男仔把口好抵死, 扑野有交流又講吓咸濕野先過引,就算佢哋扑野時不斷講粗口我都覺得好有型, 反而同bf搞野時, 佢唔敢亂講野, 但會好溫柔咁問我痛唔痛, 舒唔舒服咁啦
咁都冇計架......一係帶埋妳bf..一齊開p囉....:smile_o11:

引用:
原帖由 wahaha-wahaha 於 2010-6-8 08:23 PM 發表
最多試過幾多 P呀?
真係唔多記得,但記得試過一次係我自己同四個男仔做,玩足一個下午
另外有一次成十幾人,連埋我得四個女仔,哥次好似要同其他女仔斗多男仔扑咁玩,雖然都有好多男仔插過我,不過哥日主角唔係我係另一個女仔,所以唔記得哥次有幾多人,但幾多人都好,哥次唔算真係好認真咁做,只係氣氛好high

咁多p一齊玩、諗起都開心,一定食到飽飽喇....^^
引用:
原帖由 hkcsl 於 2010-6-9 12:54 PM 發表 查看引用來源

真係唔多記得,但記得試過一次係我自己同四個男仔做,玩足一個下午
另外有一次成十幾人,連埋我得四個女仔,哥次好似要同其他女仔斗多男仔扑咁玩,雖然都有好多男仔插過我,不過哥日主角唔係我係另一個女仔,所 ...

引用:
原帖由 hkcsl 於 9-6-2010 12:38 發表 查看引用來源
咁妳會點引誘佢呢??? 可唔可以同妳傾下心得..., 因為依家同女友喺性生活上都唔太開心, 可唔可以交流下呢???

回完先睇

引用:
原帖由 marksmart 於 2010-6-9 01:37 PM 發表

咁妳會點引誘佢呢??? 可唔可以同妳傾下心得..., 因為依家同女友喺性生活上都唔太開心, 可唔可以交流下呢???

就算性生活唔太開心都會有其它值得開心ge野ga
可能我好多都試過,所以我會珍惜眼前人,就算好想念以某d日子,但都唔會咁做lu

但我會引死我bf,有時引到佢咸濕我或者佢想搞野時環境唔方便搞,見到佢哥樣我都會好開心ga

引用:
原帖由 hkcsl 於 2010-6-10 11:42 AM 發表 查看引用來源

就算性生活唔太開心都會有其它值得開心ge野ga
可能我好多都試過,所以我會珍惜眼前人,就算好想念以某d日子,但都唔會咁做lu

但我會引死我bf,有時引到佢咸濕我或者佢想搞野時環境唔方便搞,見到佢哥樣我都會 ...
so lucky ~ your bf!:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆