上一頁下一頁
發新話題

第一次打野戰*

收藏  |  訂閱
129  24.7k

引用:
原帖由 Wingwing621 於 2010-3-26 12:09 AM 發表 查看引用來源
返到去繼續丫ma..雖然返到屋企個胸D精好似蒸發晒咁..
樓主你好好笑....
D精蟲精發左會唔會吸左入去個鼻度架...

番到去係唔係越戰越強呢..

好正WO 支持=]

好想打野戰,, 但係又怕污漕:smile_13:

引用:
原帖由 愛.森美 於 2010-3-29 03:19 AM 發表 查看引用來源
好想打野戰,, 但係又怕污漕:smile_13:
搵D乾淨D既廁所囉...有D商場既廁所都好乾淨嫁:smile_30:

引用:
原帖由 Wingwing621 於 2010-3-29 04:20 AM 發表 查看引用來源
搵D乾淨D既廁所囉...有D商場既廁所都好乾淨嫁:smile_30:
有D其實冇人用,勁清新:smile_30:

引用:
原帖由 Wingwing621 於 2010-3-29 04:20 AM 發表 查看引用來源
除左廁所,有試過其他地方嗎
我試過海中暢泳時:smile_47:

引用:
原帖由 Wingwing621 於 2010-3-24 09:03 AM 發表 查看引用來源
小妹今次想分享下打野戰既經歷,,果次真係好深刻,,

仲記得果日係上年既5月頭,,我同一班朋友去沙灘,,玩到散BAND之後,,
我就同男朋友行開左,,不知不覺咁行到好遠,,
因為當時已經凌晨,,同圍都搵唔到一個人,,
佢就開 ...
good arr :smile_o12: 想引屎人咩..........:smile_o06:

引用:
下,商埸廁所咁大膽:smile_14:

引用:
:smile_46:
有D商場既廁所 .... 會 lock 左

really good post, support ^^

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆