上一頁下一頁
發新話題

一段刻骨銘心有性有愛的故事!(#1#5#19#109#208更新!)

收藏  |  訂閱
287  85.1k

引用:
原帖由 Seductive 於 2010-1-20 11:06 PM 發表 查看引用來源

可以想像樓主當時其實同小女孩都很陶醉:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:
我諗每個人係性方面都會陶醉架!

引用:
原帖由 9234 於 2010-1-20 11:13 PM 發表 查看引用來源

我諗每個人係性方面都會陶醉架!
咁又好似係喎:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 Seductive 於 2010-1-20 11:29 PM 發表 查看引用來源

咁又好似係喎:smile_47: :smile_47:
嘩,搞乜鬼你留晒口水架?:smile_41:

引用:
原帖由 9234 於 2010-1-20 11:41 PM 發表 查看引用來源

嘩,搞乜鬼你留晒口水架?:smile_41:
我已到女人四十狼虎年, 對呢方面好似有d......越多越好,百吃不厭既感覺......
有時食左宵夜, 第2朝已經想再食早餐......:smile_47:
我c6要輪班既, 有時佢夜晚返工前佢會同我食晚餐, 朝早放工返黎又會請個早餐我食, 甚至乎佢瞓緊覺我都會自己擒上去食番餐 , 所以我同意, 其實好多人係性方面都好陶醉:smile_o05:

:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 Seductive 於 2010-1-20 11:57 PM 發表 查看引用來源

我已到女人四十狼虎年, 對呢方面好似有d......越多越好,百吃不厭既感覺......
有時食左宵夜, 第2朝已經想再食早餐......:smile_47:
我c6要輪班既, 有時佢夜晚返工前佢會同我食晚餐, 朝早放工返黎又會請個早餐 ...
睇你又食飽.....又肚餓......你一日食幾餐因住c6飽得滯而腳仔軟喔!

引用:
原帖由 9234 於 2010-1-21 12:02 AM 發表 查看引用來源

睇你又食飽.....又肚餓......你一日食幾餐因住c6飽得滯而腳仔軟喔!
我c6 好彩都仲對我有食慾, 仍然喜歡食我呢個廚c 整既野, 我習慣裸睡, 方便隨時起筷:smile_47:

引用:
原帖由 9234 於 2010-1-15 01:57 PM 發表 查看引用來源
....們把車停在海邊聊天....那時下很大很大的雨,在車內我們看著海上的大浪,聽著雨水打落車身的聲音.....我們忽然了.. ...
一場板友....請問邊度黎呢?

引用:
原帖由 Seductive 於 2010-1-21 12:10 AM 發表 查看引用來源

我c6 好彩都仲對我有食慾, 仍然喜歡食我呢個廚c 整既野, 我習慣裸睡, 方便隨時起筷:smile_47:
裸睡.....這也是我的習慣!不過都是跟女友學架!

引用:
原帖由 wcday 於 2010-1-21 12:19 AM 發表 查看引用來源

一場板友....請問邊度黎呢?
馬鞍山....近神學院那條路...一路去到盡,有個位比你停到車架,
不過,我好耐無去那裡了,不知現在變成點啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆