上一頁下一頁
發新話題

我迷失了 , 有得食好想食 .. 但唔敢食 post2係p2 #24 .P8講到離題 . 變左交友酒吧

收藏  |  訂閱
129  21.7k

wa,師兄,你咁勁既,小弟拜服ar,我搵咁耐一個sp都搵唔到ar:smile_o03:

引用:
原帖由 海砵男 於 2010-1-18 10:49 發表 查看引用來源

我而家都好少去酒吧 , 都係去便利店 , 七仔 ok 仔買幾罐飲下 ...

如果真係出去酒吧飲都係fd吹雞call我先去 ..

其實上年見有一間酒吧 ! 間酒吧有識女場=交友

入場費好似要幾百...

質數我 ...
都係奇遇黎喎..... 又識到野.... thx

引用:
原帖由 舊類型人 於 2010-1-18 06:24 PM 發表 查看引用來源

似係址皮條時間...:smile_o04:
咁我真係唔知道喎 , 如果係既我話你知囉

引用:
原帖由 ryu106 於 2010-1-18 07:30 PM 發表 查看引用來源
wa,師兄,你咁勁既,小弟拜服ar,我搵咁耐一個sp都搵唔到ar:smile_o03:
唔會既 , 世上無難事只怕有心人 . 真係搵唔到咪將sp對象級數降低d囉.

比多d自信心自己.  多信心做事係上黎都唔同好多

引用:
原帖由 heaethan 於 2010-1-18 09:35 PM 發表 查看引用來源

都係奇遇黎喎..... 又識到野.... thx
講真個次真係諗都諗唔到 , la兄弟我通到都上黎講 咁大家遇上一d艷遇  。

真係要講我知 ....  哈哈

佢 d 行為真係睇落都幾danger= =

引用:
原帖由 路克斯 於 2010-1-19 04:26 AM 發表 查看引用來源
佢 d 行為真係睇落都幾danger= =
唔係你估.
   佢都幾狼下 , 而且都好大力.

真係以為佢係地盤做

=.="
         前晚無啦啦同左佢搞左個大陸之旅

真係令人羡慕ga姐~~~~

引用:
原帖由 海砵男 於 2010-1-15 11:40 發表 查看引用來源

好明顯 , 佢真係出黎玩既. 多唔多仔搞佢就唔多知

但我估唔多仔咁理佢身囉 !
咁講法既話,比我都要諗諗先
正所謂「少食多滋味」
食少一個半個冇乜所謂  :smile_30:

引用:
原帖由 JackBack 於 2010-1-26 01:37 AM 發表 查看引用來源

咁講法既話,比我都要諗諗先
正所謂「少食多滋味」
食少一個半個冇乜所謂  :smile_30:
你句說話遲左少少講...

唔食都食左  . . . 而家諗過年時會唔會食多次 ....最好就會3人食

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆