上一頁下一頁
發新話題

我昨晚竟跟一男歌手。。。

收藏  |  訂閱
484  199.3k

不好意思,遲了update.冇想過有這麼多回應。對,我對佢係有feel,所以先上佢車,佢一路都有禮貌。但到我家樓下才問我要否扶我上樓。我一個住,why not?

上樓後,我拿了杯水比佢。之後他問我有冇藥油,因他想幫我茶腳。我是有d驚, 不過我不由自主的答應佢,開始佢真係正經的茶我的腳,因他是坐在我對面,張我隻腳放在佢大比上茶油,之後。。。。。

so what happen......?:smile_13: :smile_14:

引用:
原帖由 Barbie☆芭比 於 2010-1-8 11:48 PM 發表 查看引用來源

我覺得 荒力伸同唔好康 機會都大~!!
yea yea yea!!
我都係估佢地!!
話唔定o係physical 會撞到城城!!

這個二線歌手紅過,應該很多識佢,我覺得佢幾靚仔,不過不大隻,做極gym 都肥肥地,幾可愛。不過一定唔係小肥,ok??

樓主,妳可以唔講邊個,但可唔可以講下之前有無人估仲過?
仲有個節奏可唔可以快少少,個想像畫面得一幕又要等............:smile_27:

引用:
原帖由 jenniferM 於 2010-1-9 01:02 AM 發表 查看引用來源
上樓後,我拿了杯水比佢。之後他問我有冇藥油,因他想幫我茶腳。我是有d驚, 不過我不由自主的答應佢,開始佢真係正經的茶我的腳,因他是坐在我對面,張我隻腳放在佢大比上茶油,之後。。。。。

http://i1.hk/ ...
what next???:smile_o06:

引用:
原帖由 Barbie☆芭比 於 2010-1-8 23:48 發表 查看引用來源

我覺得 荒力伸同唔好康 機會都大~!!
我都係咁話... 兩個都係搵野食~ 尤其是 小方~:smile_o10:

引用:
原帖由 jenniferM 於 2010-1-9 01:10 發表 查看引用來源
這個二線歌手紅過,應該很多識佢,我覺得佢幾靚仔,不過不大隻,做極gym 都肥肥地,幾可愛。不過一定唔係小肥,ok??

咁真係比較似 5 號康.. :smile_o01:

引用:
原帖由 jenniferM 於 2010-1-9 01:10 AM 發表 查看引用來源

我都唔知點解會有人估小肥....:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆