上一頁下一頁
發新話題

酒後鬧事...(P.12 update)

收藏  |  訂閱
188  44.3k

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2009-12-21 11:06 AM 發表 查看引用來源

係新手未照直講囉:smile_42:
扮老手真係仲衰過新手:smile_42:
所以咪最鬼討厭D人死吹........到時都唔知黑唔黑你面好:smile_39:

引用:
原帖由 M_G 於 2009-12-21 11:08 AM 發表 查看引用來源

一搞咪知出事lor...........:smile_o02:
先旨聲明會唔會好d?

引用:
原帖由 M_G 於 2009-12-21 11:08 AM 發表 查看引用來源

一搞咪知出事lor...........:smile_o02:
有幾出事啫:smile_14:

引用:
原帖由 M_G 於 2009-12-21 11:10 AM 發表 查看引用來源

所以咪最鬼討厭D人死吹........到時都唔知黑唔黑你面好:smile_39:
哈哈, 一腳踢佢落床啦, 仲駛乜黑面:smile_30:

引用:
原帖由 yikfan 於 2009-12-21 11:06 AM 發表 查看引用來源
:smile_o01: 酒後出事都幾好
睇下係出咩事啦:smile_45:

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2009-12-21 11:08 AM 發表 查看引用來源

去台灣真係要去夜場玩下
哈, 唔去見識下真係唔得:smile_o01:
唔知有冇靚仔呢:smile_30:

引用:
原帖由 M_G 於 2009-12-21 11:25 AM 發表 查看引用來源

唔知有冇靚仔呢:smile_30:
飲大兩杯...成場都係靚仔:smile_30:

引用:
原帖由 M_G 於 2009-12-21 11:25 發表 查看引用來源

睇下係出咩事啦:smile_45:
:smile_o01: 我次次都係貓住上左床

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2009-12-21 11:09 AM 發表 查看引用來源

唔使樣樣都要開眼界既.....不通我要你整個人黎開我眼界...... :smile_40:
哈哈哈........點開呀:smile_30:

引用:
原帖由 M_G 於 2009-12-21 11:28 AM 發表 查看引用來源

哈哈哈........點開呀:smile_30:
佢想開邊隻眼呢:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆