上一頁下一頁
發新話題

daniel仔日記 #1.#9, #49, #62

收藏  |  訂閱
120  32.0k

引用:
原帖由 舊類型人 於 2010-1-8 12:02 PM 發表 查看引用來源
係咪tst o個個九紋龍公園????
如果係我都有去過...
都試過同ex去廁格攪..不過我地係入女廁...:smile_o13:
入女廁甘危險...一陣出去個時撞到個阿姐點算...

引用:
原帖由 rickliuhk 於 2010-1-5 10:28 PM 發表 查看引用來源

我無做過呢行真係唔知咁多姿多彩..........
多年青人, 大家又咩都無, 無甘計較...點會唔多姿多彩

引用:
原帖由 danielkk477 於 2010-1-8 06:40 PM 發表 查看引用來源

入女廁甘危險...一陣出去個時撞到個阿姐點算...
O個陣11點幾12點..
其實冇乜人...我多數叫個女仔入左去..睇下有冇人先..冇人我先入去...
攪掂左...都係叫個女仔出去睇睇先...
又係冇人先出去....
因為以前都聽過有d男仔同gf入男廁o個邊之後出事...(有d似c兄咁)...
其實好多地方都好好玩..不過我真係未試過band房玩:smile_o06:

引用:
原帖由 danielkk477 於 2009-12-30 04:45 PM 發表 查看引用來源

就以最近一次為例...個target 係我fd's fd...教書的..

足足lum 左佢成月先埋到身...約到出黎飲野...

最後要起酒店食過自助餐, 去埋商場買野..先tum到佢上酒店...total 用左7,000 蚊...

最慘係...全程訓起到, 唔幫手.....

e+諗返起..覺得好似俾人呃...
你係諗住拍拖定係快餐???
拍拖就可以同佢講88啦...
食快餐..呢餐c兄你都好貴...:smile_o04:

引用:
原帖由 舊類型人 於 2010-1-11 10:04 AM 發表 查看引用來源

O個陣11點幾12點..
其實冇乜人...我多數叫個女仔入左去..睇下有冇人先..冇人我先入去...
攪掂左...都係叫個女仔出去睇睇先...
又係冇人先出去....
因為以前都聽過有d男仔同gf入男廁o個邊之後出事...(有d似c兄咁 ...
原來係甘....不過我都有d fd 入女廁..點知賴野...

有條女聽到d聲, 叫食蕉黎....結果上左差館...

引用:
原帖由 舊類型人 於 2010-1-11 10:10 AM 發表 查看引用來源

你係諗住拍拖定係快餐???
拍拖就可以同佢講88啦...
食快餐..呢餐c兄你都好貴...:smile_o04:
初初諗住食餐...e+緊係慢慢調教啦...

thanks for u sharing

你好靚仔架? 吸引到咁多人

Good post....support!

引用:
原帖由 danielkk477 於 2009-12-17 09:43 PM 發表 查看引用來源
既然大家甘心急, 我拿拿林打多篇...........至於間野已經好白, 估唔到都無辦法ga啦...

之後好多時都會同佢打下友誼波, 不過就無起間房仔搞過, 起到食, 唔好起到柯ma. 一陣比人炒左, 邊有錢去玩. 記得之後有一次,  ...
玩ture dare玩到要係大家面前打飛機
都幾狼WOO

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆