上一頁下一頁
發新話題

引誘男技師咸濕自己~~p11#165, p.13#185, p.15#225, p.22#317,p.24#347(new)

收藏  |  訂閱
411  205.8k

引用:
原帖由 ericwcc 於 18-12-2009 00:57 發表 查看引用來源

我係..........
其實我咩都唔識...
我只係知喺香港按摩好貴...
推油推到HIGH都係試過一次...
果係淨係用手指入! 但按摩成份不夠...

SO LOVELY EXPER.......... KEEP IT ON, FOR RELAX IS OK....... WAIT FOR YOUR PART 2............. THANKS FOR SHARING.....

引用:
原帖由 natural.sigh 於 2009-12-18 01:00 AM 發表 查看引用來源

其實我咩都唔識...
我只係知喺香港按摩好貴...
推油推到HIGH都係試過一次...
果係淨係用手指入! 但按摩成份不夠...
ic......................................

Waiting for Part 2:smile_34:

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

msm左妳:smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_40:

wait you la...

回覆 56# 的帖子

相信這處大把義工幫你!

引用:
原帖由 sl4040 於 2009-12-17 02:16 AM 發表 查看引用來源
話說我是一個四十多歲單身女人, 心靈上肉體上都有需要...曾經上過大陸去按摩院, 比 d 男技師摸下推下油真的很舒服. 通常我都會比 d 暗示佢地, 等佢地唔洗推得就住就住, 我又得到我想要的感覺. 好正..

上次上大陸我 ...
你有無mark低佢個no.呀?下次去 body shop 買支私伙按摩油比佢哋按,配多些貼士比人地喇!辛苦錢嚟架。

引用:
原帖由 sl4040 於 2009-12-17 03:08 AM 發表 查看引用來源

OF COS 無啦...我都驚死...始終係大陸....
你戴埋袋入去囉,你都想合皮一下姐!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆