上一頁下一頁
發新話題

最硬的一次~~~ (終於出左Part 6啦 -- Page 38!)

收藏  |  訂閱
618  129.2k

引用:
原帖由 花花小公子 於 2009-11-30 11:44 PM 發表 查看引用來源

咁又唔洗 sorry!你都成日開 post 架?見到你個簽名檔... 嘩,好近喎!
甘你都要多多支持我的post窩:smile_35:

10 mins for one article i think
引用:
原帖由 花花小公子 於 2009-12-1 12:30 AM 發表 查看引用來源
你估呢?

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-12-1 12:33 AM 發表 查看引用來源

甘你都要多多支持我的post窩:smile_35:
好呀!睇落你好似十分經驗豐富喎!唔洗問,一定好多仔响身邊服侍你啦「公主」!?:smile_o05:

其實應該點稱呼你呀?

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2009-12-1 12:34 AM 發表 查看引用來源
10 mins for one article i think
嘩,咁俾面呀 c hing! No la,我打中文一般快架咋~~~

「嘩,你洗唔洗呀…我真係咁索咩?」

雖然佢唔係靚女, 對奶唔係大
講真話. 好頂引

精彩 ! 等你part 3

So Sweet experience...... waiting for your next part!!! Thank you so much!

覺得個feel幾sweet咁..support:smile_o12:
等樓主part 3:smile_o06:

so cool yeah

引用:
原帖由 花花小公子 於 2009-11-30 10:58 PM 發表 查看引用來源
(唔好意思,今日全日都要應付麻煩老闆,而家先寫完 part 2同大家繼續分享…)

我當時來不及轉身,娜娜已經見到我扯起左,佢笑左出黎,佢話:「嘩,你洗唔洗呀…我真係咁索咩?」我無出聲,一心只係想9秒9衝入 to ...
嘩!! 寫得好到:smile_40: :smile_40:

再支持:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆