上一頁下一頁
發新話題

COPY團10月30,31日..軍匯,逃園,五月瓜,麗毫!逢假期前夕及週五六出發!

收藏  |  訂閱
1.5k  46.9k

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-9-24 01:35 AM 發表 查看引用來源
呢度係咁架啦~~~開個新AC去插人就無人做野~~!!
做野果班又唔諗下無左我地呢班支持者去推POST,搵鬼入黎discuss咩?
人地紅得有道理,做野果班又唔知.....團長如果做得差,搵鬼咁多人推佢POST咩~~~??
多謝5哥仗言!:smile_54:

引用:
原帖由 CP-COPY 於 2009-9-24 01:39 AM 發表 查看引用來源
多謝5哥仗言!:smile_54:
嘜說話....
我講心聲嗜~~!!:smile_30:

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2009-9-24 01:16 AM 發表 查看引用來源

你咁樣形容D副團
副團長只得cp新進狼狗王TERRY哥一個 :smile_o12:

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2009-9-24 01:31 AM 發表 查看引用來源

咁唔知另外仲需唔需要天生異稟,身懷絕技:smile_40:
其實係唔需要既, 不過TERRY哥剛好亦擁有你以上所講既特點:smile_o01:

我都非常支持團長,晚晚我都自發幫手推POST:smile_38:

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2009-9-24 01:47 發表 查看引用來源

其實係唔需要既, 不過TERRY哥剛好亦擁有你以上所講既特點:smile_o01:
你又知,唔通你除咗睇女,連佢全相都睇埋

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2009-9-24 01:47 AM 發表 查看引用來源

HAHAHA...佢通過你櫃~~:smile_30:

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-9-24 01:54 AM 發表 查看引用來源

上去仲搵男人?

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-9-24 01:54 發表 查看引用來源

願聞其詳,呵:smile_40: 呵

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2009-9-24 02:00 AM 發表 查看引用來源

願聞其詳,呵:smile_40: 呵
無咁既事,純屬吹水!:smile_04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆