上一頁下一頁
發新話題

我的QQ經歷,師兄教我點做好!分手唔分手呀?

收藏  |  訂閱
139  13.3k

快閃 :smile_o13:

引用:
原帖由 十惡不赦 於 2009-9-7 09:09 PM 發表 查看引用來源
字裡行間可以感覺你是個優柔寡斷的人,以我觀察所得.像你這樣的人很愛聽取別人意見,但聽過了意見後又會用回自己心中那套,你其實早巳有了打算,只不過希望找個人認同一下吧. (接受與否在你,提供意見是我們)本著這個精神 ...
呢位師兄掂呀,好似同樓主係同一派系,"天真派":smile_03:

咪傻啦,真係鐘意你點會不停問你攞錢吖,呢個係無底深淵,趁仲清醒就閃啦,你上去搵佢一定唔會同佢分手,一時心軟咪又沉落去:smile_39:

挑!全世界得一條女咩?
況且睇嚟睇去, 佢根本未對你好過!!(你從來沒有FOC, 因為已俾佢大筆錢)

斬鑬啦快D

樓主唔見左人,千其唔好做傻事:smile_o11:

警訊: 又一個細佬控制大佬案件:smile_30:

又遇到扮野騙錢女!醉就沉,醒就閃:smile_45:

引用:
原帖由 rickychan2001 於 2009-9-4 12:01 PM 發表 查看引用來源
我在今年5月5日在QQ聊天認識到我而家的女友,佢係深圳人,住係福田。
之後我一直和佢交往,出來唱K,傾電話,一直都好好。
到今年6月27日,我約佢出深圳東門,之後我就追求左佢和同佢開始左。
係7月中我和她發生關 ...
你講出黎真係要預左俾人大屌特屌,幾大呀你老友?...呀~我錯!!呢d問題真係多魚,呢到大把人幾廿歲人都唔化,傻下傻下咁~~轉頭就係呢到大吐苦水,又話呢到D女賤,果到D女貪,自己醒下啦,自己有位俾人入咋~~總之咩人就遇咩人

洗撚問人咩,你有咩拎得返就拎,咩電腦呀之類果D,跟手走人,唔好再聯絡就係咁簡單~清醒D唔好俾人當笑話呀!!有錢剩就俾老豆老母買野食~

女人不斷要求"錢"?
只有兩種可能
一是"雞"
二是"老千"
就算她有份正職,也是兼職妓女而已.
有些女人一點羞恥心都無,上床收錢
對她們來說已經是自然的事,情況如
男人叫雞後付款一樣,一買一賣,咁不
是交易?又是什麼呢?我反而對真正妓
女有更好的感覺,明買明賣,光明磊落.

引用:
我的QQ經歷,師兄教我點做好!分手唔分手呀? 我在今年5月5日在QQ聊天認識到我而家的女友,佢係深圳人,住係福田。
之後我一直和佢交往,出來唱K,傾電話,一直都好好。
到今年6月27日,我約佢出深圳東門,之後我就追求左佢和同佢開始左。
係7月中我和她發生關系,之後佢就不停交代佢的背景。
佢的背景中,係佢之前有一個香港男友,都行左兩年幾,係一D小問題和誤會而分手。
佢心仲有掛住佢,佢仲一直都仲用緊佢前度的錢,佢無法離開佢前度的經濟支援。
當晚我就卑左$6000人民幣佢,叫佢慢慢用。
過多一星期佢又問我要多$2000佢話要同佢家人買野。
佢又話要零用,月尾我又給她$2000,其間我都一直買野送卑佢,包括手飾,電腦或其他日同品!
到左8月25日,佢話要搬家,話月尾到要搬到去第二間屋,我問要不要幫手,佢話可以搞掂。
在8月27-28,佢唔知點解乜都唔講,又唔知佢想乜。
我在8月28日去接佢收工和找佢解釋清楚。
當時佢話要分手,話我支援唔到佢。
講到尾佢都係要錢。我都好心傷和覺得算啦!分就分啦!
我把心一橫,上的士走。佢就打卑我,我一見到佢電話就心軟,下車去找佢。
原來佢好唔捨得我。我都係心軟,卑佢$6000,我之前半個月前已給她4000了。
到左兩日前,佢和她來左香港睇病睇左$1000,佢話要我卑佢,我話要遲D先。
今朝佢就話我唔了解佢,唔問候佢,唔知佢想點,我真係好失望。
佢有乜需要我就買卑佢,佢要食用的,我盡量滿足。
佢就因為一個電話話我冇問候佢病情就話我唔好,話佢對住我好辛苦,我真唔知佢想點!
我而家好失望,我都唔知點做好?大家請給我意見啦!

補充
我在香港區返工,我隔晚上去接佢收工,我都好辛苦。佢仲話我對佢唔好,我真失望!

我仲對佢好有FEEL,我仲好鐘意佢!

我想清楚啦,長痛不如短痛,今日上去再忍痛分手!但我怕我又心軟,又卑錢佢!

補充
我在香港區返工,我隔晚上去接佢收工,我都好辛苦。佢仲話我對佢唔好,我真失望!

我已同佢講過我的處境係之前果次分手,佢話會包容我,但琴晚佢有話如果佢頂唔住佢會放棄!佢話冇錢用=辛苦!

唔係得罪講句,你直情係我嘅偶像黎,如果我係女,一定搵硬你.......

笨實都得喇...咁卵蠢又ON 9嘅男人,簡直係白九痴,浪費咗你老母老豆咁卵多年嘅米飯...........:smile_39: :smile_39: :smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆