上一頁下一頁
發新話題

口交問題 (男仔答)

收藏  |  訂閱
124  5.7k

引用:
原帖由 sugar2009 於 2009-9-4 06:11 PM 發表 查看引用來源

跟住呢
當佢條堅硬的陽具指向天花板時,妳就用一隻手捧住佢嘅睾丸,同時細力地,軟軟地,小心地
僅用你的舌頭去舔佢直立性器的下側.

等我答妳啦!!!

(我睇到個post 見到有8頁...
睇左問題 飛左中間好多回答...)

我係男仔 有試過幫女朋友
經驗話我知 妳要好仔細咁洗乾淨妳既下面!!
因為有好多接位(接埋左既位置) 如果唔反出離洗 會有d唔乾淨

同埋 如果男朋友唔想 可能係因為接受唔到 女仔下面既氣味
我唔係有過好多女朋友!! 有冇氣味 我相信因人而異啦!! 但係因為果種氣味...好難講 又唔敢話臭
怪怪地囉!! 但係係冇咩味道既

呀!! 同埋 最好可以就剪毛!! 因為如果妳好多毛... 我相信佢唔會想食毛

最後呢!! 佢如果真係做 如果舒服 一定要有d表示!!!
如果佢本身係麻麻地願意 而做完之後 妳又冇乜反應... 咁佢會覺得 妳都唔enjoy 我唔做lu!

最好都係同男朋友傾下!! 唔駛怕話俾佢聽 邊個位舒服等等

希望幫到妳!!

引用:
原帖由 sugar2009 於 2009-9-4 16:36 發表 查看引用來源
返嚟講故:smile_o05: ........
咁尋晚我 send sms 比老公 , 內容係 :

你對性係咪冇興趣 , 因咁耐以嚟點解做愛時少 kiss 我 , 前戲又冇乜 , 人地有口交我地又冇 , 有人話三+幾歲既女人特別需要性 , ...
妳似乎睇完我的回應. 深入思量. 所以發左個sms俾妳老公.  基本上係好事唻. 2個人要長久. 一定要有溝通同共識.

不過妳果段野. 我有一個point 就不太同意.  就係妳講到 " 外援 ",  講真, 呢句說話好感敏. 如果換轉係我. 我會覺得俾人威脅. 從而做出好大的反應.  

另外. 我覺得妳都要嘗試去習慣一下幫妳老公口交.  最好可以玩埋口爆/敷mask.  男人點都會鐘意玩新野.  妳自己含2/3下就頂唔順.  好難叫妳老公幫妳奶撻.  又或者妳幫佢含之前. 同佢洗乾淨果度先含. 可能妳又會易d接受到.  

點都好啦. 都祝妳好運的

引用:
原帖由 兒童不宜 於 2009-9-4 06:48 PM 發表 查看引用來源等我答妳啦!!!(我睇到個post 見到有8頁...睇左問題 飛左中間好多回答...)我係男仔 有試過幫女朋友經驗話我知 妳要好仔細咁洗乾淨妳既下面!!因為有好多接位(接埋左既位置) 如果唔反出離洗 會有d唔乾淨 ...
絕對認同C兄的講法...我都喜歡口交!但GF就唔中意比我奶:smile_45:

引用:
原帖由 エスメラルダ 於 2009-9-4 10:32 PM 發表 查看引用來源

妳似乎睇完我的回應. 深入思量. 所以發左個sms俾妳老公.  基本上係好事唻. 2個人要長久. 一定要有溝通同共識.

不過妳果段野. 我有一個point 就不太同意.  就係妳講到 " 外援 ",  講真, 呢句說話好感敏. 如 ...
咁我老公聽到" 外援 " 冇話反感
反而真係擔心添

引用:
原帖由 sugar2009 於 2009-9-4 04:36 PM 發表 查看引用來源
返嚟講故:smile_o05: ........
咁尋晚我 send sms 比老公 , 內容係 :

你對性係咪冇興趣 , 因咁耐以嚟點解做愛時少 kiss 我 , 前戲又冇乜 , 人地有口交我地又冇 , 有人話三+幾歲既女人特別需要性 , ...
慢慢一步步來, 都算好好啦

引用:
原帖由 sugar2009 於 2009-9-5 02:06 PM 發表 查看引用來源

反而真係擔心添
佢都有 ?

定唔想咁易比你"大"到

兩公婆無謂好似下下要威脅咁

反而氹下 , "蟻"下, 哦下佢, 咁佢都醒下水

引用:
原帖由 sugar2009 於 2009-9-5 14:06 發表 查看引用來源

反而真係擔心添
有?人會好驚,但有?人對呢種方法會極反感,我只係想提醒妳唔好用?咁危險的方法去解決妳的問題,分分鐘冇得返轉頭,後悔莫及就無謂了。

引用:
原帖由 wcday 於 2009-9-5 02:48 PM 發表 查看引用來源

佢都有 ?

定唔想咁易比你"大"到

兩公婆無謂好似下下要威脅咁

反而氹下 , "蟻"下, 哦下佢, 咁佢都醒下水
佢冇
有我實同佢離婚
威脅......唔覺
因佢都冇講 d 乜
佢只係比前勤力,關心我

引用:
原帖由 エスメラルダ 於 2009-9-5 04:13 PM 發表 查看引用來源

有?人會好驚,但有?人對呢種方法會極反感,我只係想提醒妳唔好用?咁危險的方法去解決妳的問題,分分鐘冇得返轉頭,後悔莫及就無謂了。
唔係好明你意見

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆