上一頁下一頁
發新話題

昨晚落CLUB...識左一條日本妹...內容冇何任咸濕野..真人真事...唔係老作...

收藏  |  訂閱
147  36.7k

點解會識廣東話咁利害:smile_40:
同埋我覺得佢咀你係對你有意思囉,咩日本會平常架咩?我覺得邊度都唔會隨便咀人啦:smile_30:

引用:
原帖由 口爆口爆 於 2009-9-2 11:27 PM 發表

嗯..我係第一次咁做..其實咁樣都幾好...搞下曖昧...個感覺好好..有一種幸褔的感覺....雖然唔知她在日本有冇男友..但係都唔理LU..
之前識D女..都唔係咁...識左一日就可以搞掂...完全冇拍拖的感覺...雖然我同佢未 ...
得閒飛去日本玩喎可以

引用:
原帖由 口爆口爆 於 2009-9-2 05:51 PM 發表 查看引用來源
佢終於都到左日本啦..平安到步..因為佢唔知由日本打黎香港的電話要打咩..所以佢MSN俾我..話:我返到黎屋企啦//跟住打左D日文....睇唔明...
真係可愛到不得之了..同之前D女朋友..完全唔同LEVEL...以往的女朋友..叫佢返 ...
你用對港女的習慣, 去對日本妹
佢會當你係神:smile_24::smile_24::smile_24:

溝到件可愛架妹都不食, 晒d喎ching:smile_o04:

c hing, good job!!!:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 口爆口爆 於 2009-9-1 03:01 PM 發表 查看引用來源
由於之前同條女散左...成個月冇女的心情好寂寞...
於是昨晚同朋友落左屋企附近一間CLUB...飲下酒解下悶...
飲飲下我朋友一個人走左去跳舞...剩返我一個係度飲悶酒...
飲飲下...有個靚女坐在我隔離...佢又係一個人 ...
我諗我同你會一樣....

有品.....

wonderful brother... hope u can share more in future... thx

引用:
原帖由 summerwai 於 2009-9-3 12:03 AM 發表
真係好好彩.........快D去買六X彩啦..
買左..
中左三個字..:smile_o08:

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-9-3 12:31 AM 發表
點解會識廣東話咁利害:smile_40:
同埋我覺得佢咀你係對你有意思囉,咩日本會平常架咩?我覺得邊度都唔會隨便咀人啦:smile_30:
嗯..但係就講得唔係幾清楚果種...中文夾雜住D日文...但係把聲好鬼好聽...之後都冇乜機會聽到佢把聲...只可以用Msn...:smile_o03:
佢對我有意思.??係就好lor>.:smile_o05: 咁我追佢都易d....:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆