上一頁下一頁
發新話題

遇上MM和狼狗---夾路相逢

收藏  |  訂閱
126  12.7k

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-9-1 01:55 AM 發表 查看引用來源
亞倫滴膿:smile_o12:  
屎太膿

個囡囡真係唔小心,咁樣就無咗個熟客喇!不過恭喜晒c hing!

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-8-31 11:18 PM 發表 查看引用來源
仲系嗰啲留長指甲踎喺地下拉高衫袖褲腳一路煲煙一路吐口水一路大聲講電話之後5用耳塞聽音樂既外省狗:smile_o12:  
點解c hing你形容得咁貼切嘅!:smile_o12:

乜師兄惗住同MM做人世架,應該一早就惗住玩完算數架啦,由頭到尾都只見佢送电話俾你,你都無乜損失呀。又唔係要同佢結婚,又唔算帶綠帽,都唔知down乜:smile_o10:

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-8-30 22:54 發表 查看引用來源
最憎狼狗
hope they whole family do chicken and fcuk by black men la

算把拉師兄,呢d女又唔係做人世

貢有冇執多劑先走呀

引用:
原帖由 ttywd 於 2009-8-30 10:53 PM 發表 查看引用來源
兩個月前係CP夜場認識了一個MM,對我幾好!:smile_o09:  我部双卡 K Touch 手机唔小心撞爆咗過屏幕:smile_o02: ,她本身有兩部手机, 一部是索愛(舊款型号)另一部是國產双卡手机( 類似 Sharp 屏幕可以扭的那種不過個款就 ...
如果係港女 , 一拖幾 , 你可能會覺得好正常 !

點解國女你就接受唔到呢 ?

如果唔係俾你撞見走人,佢地可能夾你,算你好彩!:smile_43:

C兄其實你都無諗過要條女一世架啦:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆