上一頁下一頁
發新話題

[Update] 教下我點升格為sp...

收藏  |  訂閱
157  8.1k

引用:
原帖由 貓貓咪咪咪 於 2009-8-27 00:07 發表 查看引用來源

d 女女都會受落呢個game:smile_o10:
:smile_o01: 係你d女女咋?

想問咩呢????

引用:
原帖由 chinalover 於 2009-8-27 00:09 發表 查看引用來源
想問咩呢????
:smile_o01: 你對自己個樣有無信心先

冇.......................

男仔對我既 COMMENT係 ...

AVERAGE.... OK.... 一般.....

U CAN IMAGINE.....

引用:
原帖由 chinalover 於 2009-8-27 12:07 AM 發表 查看引用來源
我俾左幾個地方佢揀, 佢揀左呢個......
咁都冇法架wor..............................

可能佢唔想飲酒呢...第二日又要返工...
同埋佢知我飲完酒一定出事........

可能佢唔想煩呢.......:smile_45:

不如你 ...
其實, 我真係唔明, 如果個女仔肯
真係冇可能嗌唔到個男人去飲下野,
絕唔會用第二日返工做藉口喎

引用:
原帖由 yikfan 於 2009-8-27 12:11 AM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 你對自己個樣有無信心先
有時仔唔係一定睇個女仔靚唔靚喎:smile_o10:

引用:
原帖由 chinalover 於 2009-8-27 00:13 發表 查看引用來源
冇.......................

男仔對我既 COMMENT係 ...

AVERAGE.... OK.... 一般.....

U CAN IMAGINE.....
:smile_o01: 一般都夠啦....而家d仔係有食唔食罪大惡極...

引用:
原帖由 chinalover 於 2009-8-27 12:07 AM 發表 查看引用來源
我俾左幾個地方佢揀, 佢揀左呢個......
咁都冇法架wor..............................

可能佢唔想飲酒呢...第二日又要返工...
同埋佢知我飲完酒一定出事........

可能佢唔想煩呢.......:smile_45:

不如你 ...
我想問....會係去邊一個地方先?
附近會唔會有時鐘酒店?

btw...唔見你online既^^

講真...佢又有 gf... 真係有可能唔想架wor.....

不過..次次都係我做主動攪佢既....

佢只係處於俾我攪既position.................

你可以諗下佢唔係果種有得食就食既男仔~~

可能我俾佢呃左啦............

引用:
原帖由 yikfan 於 2009-8-27 12:09 AM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 係你d女女咋?
= =
我都想比男朋友玩老強:smile_o05::smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆