上一頁下一頁
發新話題

[Day 2 更新中] - [D台原創] ** 珠海下川島遊記 **

收藏  |  訂閱
166  13.0k

引用:
原帖由 malone141 於 2009-8-25 10:50 PM 發表 查看引用來源

RYU....講開就真係有d印象
果陣有d人去玩完返黎出report訴苦,都掀起過唔少罵戰

搞團賺錢係天經地義,唔係邊撚個咁得閒搞咁多野
不過如果你係有心搵錢,就唔該有少少良心,唔好食水咁深
我覺得每人團費賺$ ...
我想開DS團!!300任飲啤酒!!!!

引用:
原帖由 ~基頭四~ 於 2009-8-25 11:01 PM 發表 查看引用來源
阿雞雞老師又俾人圍,好撚心你就做番CD-ROM啦!   
今晚得閒 , 咪同班網友吹兩咀啦 !

:smile_o11: :smile_o11:

引用:
原帖由 俊二千 於 2009-8-25 23:01 發表 查看引用來源

但我唔慣佢比人ban a/c 喎

而家人地好似唔去報串區報串,改用報告,
睇開 D 啦,資訊年代,老屍好 update 架,低調得黎又不失老屍風範!

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2009-8-25 23:00 發表 查看引用來源

嘻嘻,馬龍,我地既團,唔只賺你5草喎
所以你地米唔可以升班做老屍咯,唔可以受萬人景仰咯!

引用:
原帖由 ~基頭四~ 於 2009-8-25 23:01 發表 查看引用來源
阿雞雞老師又俾人圍,好撚心你就做番CD-ROM啦!   
老屍一番苦心,定期出現,黎提點我地一眾後輩,唔通,咁都有錯?

引用:
原帖由 lung007 於 2009-8-25 11:05 PM 發表 查看引用來源

睇開 D 啦,資訊年代,老屍好 update 架,低調得黎又不失老屍風範!

而且又好耐力

咁多年死要係d台搵食

不過佢有努力過係其他網想出位

不過佢太多支持者,一去到第到即刻出黎介紹佢既威水屎

而家人地唔叫乜基基,我而家先知人地終於知道自己果名臭晒

引用:
原帖由 俊二千 於 2009-8-25 23:09 發表 查看引用來源

而且又好耐力

咁多年死要係d台搵食

不過佢有努力過係其他網想出位

不過佢太多支持者,一去到第到即刻出黎介紹佢既威水屎

而家人地唔叫乜基基,我而家先知人地終於知道自己果名臭晒
俊俊同學,唔好開老屍太多名,咁,以後老屍就唔會再開班,我地會學少好多野架!

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2009-8-25 11:00 PM 發表 查看引用來源

嘻嘻,馬龍,我地既團,唔只賺你5草喎
花兄呢d咪高手囉,賺左都唔覺,我作為團友仲要覺得好抵玩!!!

引用:
原帖由 lung007 於 2009-8-25 11:12 PM 發表 查看引用來源

俊俊同學,唔好開老屍太多名,咁,以後老屍就唔會再開班,我地會學少好多野架!
:') :') :') :')

佢果花朵肥娃都未講

佢開班用來用去都係果d教材
:smile_19: :smile_19: :smile_19:
分分鐘間場執左,d人上晒岸佢都照用架喎

回覆 119# 的帖子

怕咩吖
網上世界...你知佢唔知,呃到小朋友咪得罹
人地玩開kid女39,中女罷大壽既
:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆